Συγκλονιστικό βίντεο: Σκυλάκι κρύφτηκε σε φούρνο για να γλιτώσει από την μανία της φωτιάς (Video)

Συγκλονιστικό βίντεο: Σκυλάκι κρύφτηκε σε φούρνο για να γλιτώσει από την μανία της φωτιάς (Video)

Έχουν στερέψει πλέον οι λέξεις για να περιγράψει κανείς την ανείπωτη τραγωδία στην Ανατολική Αττική, με τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς να μην είναι μόνο οι συνάνθρωποι μας, αλλά και πολλά ζώα, είτε αυτά βρίσκονταν στα τριγύρω δάση είτε ήταν κατοικίδια κάποιου κατοίκου της περιοχής. 

Πολλά μάλιστα εξ΄ αυτών οι ιδιοκτήτες τους δεν πρόλαβαν να τα απομακρύνουν από τα φλεγόμενα σπίτια, ή στο χειρότερο σενάριο οι ιδιοκτήτες τους χάθηκαν και αυτοί στην πύρινη λαίλαπα.

Από την πρώτη στιγμή της τραγωδίας βρίσκεται σε εφαρμογή σχέδιο για τον εντοπισμό ζώων που βρίσκονται σε ανάγκη, είναι χαμένα ή εγκλωβισμένα ακόμα και βαριά τραυματισμένα από τις φλόγες.

Κατά την διάρκεια μιας τέτοιας αναζήτησης στη περιοχή Μάτι, φιλόζωη που παίρνουν μέρος στην επιχείρηση εντοπισμού βρήκαν ένα υπέροχο σκυλάκι, κρυμμένο μέσα σε φούρνο ενός καμένου σπιτιού.

Το ζώο βρέθηκε από την Άρτεμις Κυριακοπούλου η οποία τράβηξε και σχετικό βίντεο το ποίο αναρτήθηκε στην σελίδα της στο Facebook.

Το σκυλάκι, που έφερε εγκαύματα, ήταν φοβισμένο και πεινασμένο μεταφέρθηκε στην κτηνιατρική κλινικό στο Πικέρμι ενώ εντοπίστηκε και ο αδερφός του που βρίσκεται επίσης στο κτηνιατρείο.

Πηγή: zoosos.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter