Συγκλονιστικό ματς στην Τούμπα: Στο 97′ ισοφάρισε ο ΠΑΟΚ τον Άρη

Συγκλονιστικό ματς στην Τούμπα: Στο 97′ ισοφάρισε ο ΠΑΟΚ τον Άρη

Ματσάρα στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ να ισοφαρίζει στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων τον Αρη (2-2). 

Ολα τα λεφτά στο ντέρμπι ήταν το ξεκίνημα και το φινάλε του. O Αρης άνοιξε το σκορ στο 4’ με σουτ του Ιντέγε και ο Δικέφαλος ισοφάρισε δύο λεπτά αργότερα με κεφαλιά του Μάτος. Ο Βραζιλιάνος σκόρερ του ΠΑΟΚ αποβλήθηκε στο 67’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στο 72’ με 10 παίκτες έμειναν και οι φιλοξενούμενοι λόγω της αποβολής του Σάσα.

Στο 87’ ο Ματίγια σούταρε, η μπάλα κόντραρε, ο Πασχαλάκης εκτίμησε λάθος τη φάση και δεν απέτρεψε το γκολ (1-2). Ο ΠΑΟΚ πίεσε για την ισοφάριση, είχε δοκάρι στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Βαρέλα και στο 97’ διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα. O Ντούγκλας Αουγκούστο γέμισε από αριστερά, ο Μίσιτς έκανε το διαγώνιο σουτ, ο Έμαν δεν μπόρεσε να διώξει την μπάλα, η οποία κατέληξε στα δίκτυα.

Με το γκολ του Μίσιτς οι γηπεδούχοι κράτησαν τον αήττητο για 567 ημέρες.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Μίσιτς, Ζαμπά (58’ Ελ Καντουρί), Μπίσεσβαρ, Πέλκας (15’ λ.τρ Λημνιός), Ακπόμ (70’ Σφιντέρσκι).

ΑΡΗΣ: Koυέστα (46’ λ.τρ. Έμαν), Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ροζ, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης (85′ Σόουζα), Γκάμα (65’ Λάρσον), Ντιγκινί, Ιντέγε.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter