Συγκλονίζει φίλος του επιχειρηματία που δέχθηκε επίθεση – «Δεν γνωρίζονταν, όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου» (Video)

Συγκλονίζει φίλος του επιχειρηματία που δέχθηκε επίθεση – «Δεν γνωρίζονταν, όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου» (Video)

Νεότερα στοιχεία έρχονται στο φως για την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ο γνωστός επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου, τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Βαρυμπόμπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες χωρίς να προηγηθεί ιδιαίτερη ένταση, ο 25χρονος μαχαίρωσε τον 57χρονο επιχειρηματία έξω από την καντίνα στη Νέα Ερυθραία, σύμφωνα τις περιγραφές αυτόπτη μάρτυρα.

Δείτε επίσης: Δολοφονική επίθεση σε επιχειρηματία στη Βαρυμπόμπη

«Ακούγεται λίγο περίεργο αλλά όλα έγιναν μέσα σε ένα λεπτό, το πολύ. Περιμέναμε στη σειρά, μπήκε τελευταία στιγμή ο 25χρονος να πάει μπροστά και υπήρχε μία λεκτική αντιπαράθεση. Στην αρχή ήταν κάτι φυσιολογικό, στη συνέχεια αυτό γινόταν λίγο πιο έντονο, βγήκαν έξω από το μαγαζί, έφτασαν στο σημείο κοντά στον δρόμο και εκεί -ούτε που το καταλάβαμε- ξεκίνησε όλο αυτό» περιέγραψε, μιλώντας στο MEGA, φίλος του 57χρονου επιχειρηματία.

Η παρέα αρχικά δεν αντιλήφθηκε ότι ο 57χρονος είχε τραυματιστεί σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ίδιος. «Το καταλάβαμε όταν είδαμε τον Γιάννη να έρχεται προς το μέρος μας, γεμάτος αίματα. Έγινε σε κλάσματα δευτερολέπτου η όλη επίθεση. Δεν γνωρίζονταν. Ηταν ένα ασήμαντο περιστατικό που οδήγησε σε αυτό. Δεν μπόρεσε κανένας να δώσει εξηγήσεις, όλοι είχαμε μείνει άναυδοι» είπε.
Όσον αφορά τον δράστη σημείωσε πως ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ κι ότι φαινόταν να το έχει ξανακάνει «Προφανώς ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Το μαχαίρι το κουβαλούσε πάνω του. Υπήρχε έντονη λεκτική επίθεση και το έβγαλε μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Από ό,τι καταλαβαίνουμε όλοι, δεν ήταν η πρώτη φορά που το κάνει. Ολα έγιναν μέσα σε τρία δευτερόλεπτα που μπήκαν στο αμάξι κι εξαφανίστηκαν. Έγινε και τρέξανε και φύγανε σε χρόνο μηδέν. Προφανώς, το έχει ξανακάνει, γιατί το έκανε με μεγάλη άνεση».

Το χρονικο

Όλα ξεκίνησαν σε καντίνα περίπου στις 04:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής. Δύο νεαροί ηλικίας περίπου 20 και 25 ετών άρχισαν να τσακώνονται με τον επιχειρηματία και δύο ακόμα άνδρες, για αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία.

Τότε, μετά από λογομαχία ο 25χρονος έβγαλε μαχαίρι και χτύπησε με αυτό 10-15 φορές τον άτυχο επιχειρηματία και εν συνεχεία τράπηκε σε φυγή μαζί με τον 20χρονο.

Ένα από τα χτυπήματα χτύπησε τον 58χρονο επιχειρηματία στη μηριαία αρτηρία και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Μία σύλληψη, ένας αναζητείται

Στο μεταξύ, η αστυνομία συνέλαβε τον 20χρονο που μέχρι τώρα δεν έχει πει κάτι στους αστυνομικούς.

Στο μεταξύ, οι Αρχές αναζητούν τον 25χρονο που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριά σωματική βλάβη.

Διαβάστε επίσης: Ανθρωποκυνηγητό για τον 25χρονο που μαχαίρωσε τον 58χρονο επιχειρηματία – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter