Συγκλονίζει η σύζυγος του εικονολήπτη: Παρακολουθούσα τα πλάνα και ξαφνικά είδα την μπλε εικόνα, κατάλαβα

Συγκλονίζει η σύζυγος του εικονολήπτη: Παρακολουθούσα τα πλάνα και ξαφνικά είδα την μπλε εικόνα, κατάλαβα

Συγκλονίζουν τα όσα είπε γυναίκα του 53χρονου εικονολήπτη, Κώστα Θεοδωρακάκη ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα τη στιγμή που βιντεοσκοπούσε το πασχαλινό έθιμο του σαϊτοπόλεμου στην Καλαμάτα.

«Παρακολουθούσα τα πλάνα και ξαφνικά είδα την μπλε εικόνα, κατάλαβα ότι κάτι έγινε. Τον πήρα τηλέφωνο, δεν το σήκωσε. Άκουγα να καλούν για ασθενοφόρο. Κατάλαβα. Παρακαλούσα να είναι ζωντανός. Λίγα λεπτά πριν μου έλεγε ότι έδιωχνε τον κόσμο από δίπλα του για να μην πέσει σαΐτα πάνω τους», τόνισε η ίδια σε τηλεοπτική της συνέντευξη στο Star.

Επιπλέον, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1, η ίδια εμφανώς ενοχλημένη από τα πλάνα που προβάλλονται σε όλα τα κανάλια, δήλωσε:

«Σταματήστε επιτέλους όλο αυτό με τον άνδρα μου, είναι τρέλα. Από προχθές γίνεται αντικείμενο πολιτικών σκοπιμοτήτων και σας παρακαλώ να σταματήσει όλο αυτό».

Όπως απαθανατίζεται στο σοκαριστικό βίντεο, μια σαΐτα φεύγει από τα χέρια ενός «σαϊτομάχου» και εκτοξεύεται με φόρα προς το πλήθος και συγκεκριμένα προς το σημείο που βρισκόταν ο 53χρονος. Η σαΐτα «καρφώθηκε» στο κεφάλι του, με αποτέλεσμα να σωριαστεί αιμόφυρτος στο έδαφος.

Διαβάστε επίσης: Καλαμάτα: Στη δικαιοσύνη σήμερα οι 7 για το θάνατο του εικονολήπτη από τις φονικές σαΐτες

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter