Συγκλονίζει η τότε 11χρονη αθλήτρια ιστιοπλοΐας: Ήταν βιασμός με όλο το νόημα

Συγκλονίζει η τότε 11χρονη αθλήτρια ιστιοπλοΐας: Ήταν βιασμός με όλο το νόημα

Η αθλήτρια, το όνομα της οποίας είχε συμπεριληφθεί στην κατάθεση της Σοφίας Μπεκατώρου, «σπάει» τη σιωπή της και μιλά για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη σε ηλικία 11 ετών από τον προπονητή της.

Η αθλήτρια μίλησε στην κάμερα του OPEN TV για το εν λόγω περιστατικό, για το οποίο θα κληθεί άμεσα να καταθέσει, καθώς δεν έχει παραγραφεί το αδίκημα παρά την έλευση δέκα ετών.

Η αθλήτρια ήρθε σε επικοινωνία με τη Σοφία Μπεκατώρου, σημειώνοντας ότι αρχικά δεν είχε πρόθεση να μιλήσει, ωστόσο πήρε την απόφαση να της μιλήσει για ό,τι της συνέβη. «Έτσι ήρθαμε σε επικοινωνία», τόνισε.

«Ήταν βιασμός με όλο το νόημα. Πέρασαν τρία χρόνια για να το πω στους δικούς μου. Ήμουν 14 ετών όταν το είπα. Δεν άντεχα άλλο. Έπρεπε να βρω το θάρρος να το πω. Μόλις το έμαθαν οι γονείς μου πήγαν κατευθείαν στην Αστυνομία. Έφυγε βράδυ ο προπονητής», ανέφερε μεταξύ άλλων η 20χρονη πλέον αθλήτρια, μέλος της Εθνικής Ομάδας.

Παράλληλα, σημειώνει ότι είχαν ζητήσει περιοριστικά μέτρα: «Επρεπε ή να διαφυλάξουν εμένα οι γονείς μου ή να γίνει ένας διασυρμός σε ένα ολόκληρο χωριό, που θα ήταν πάρα πολύ βαρύ για εμένα, 11 χρόνων. Οπότε αποφασίσαμε να μην το κινήσουμε νομικά, πέρα από το να απευθυνθούμε στο συμβούλιο τότε του Ομίλου, οι οποίοι απλά έθαψαν το θέμα, οι οποίοι απλά κοίταξαν να με διασύρουν σε ένα ολόκληρο χωριό».

Η 20χρονη καταγγέλλει επίσης ότι δέχθηκε πόλεμο από τον Ναυτικό Όμιλο, στον οποίον άνηκε. «Συνέχισα στον όμιλο, μετά άλλαξε ο προπονητής, άλλαξα κι εγώ κατηγορία και συνέχισα και τότε ήταν που απέκτησα τις περισσότερες διακρίσεις. Μετά που έφυγε αυτός ο άνθρωπος, άνθρωπος τέλος πάντων. Δεν έφτασε ποτέ στην Ομοσπονδία το θέμα, δεν το πήγε ο Όμιλος καν εκεί. Αυτοί που το κάλυψαν στην ουσία είναι ηθικοί αυτουργοί, αυτοί του Ομίλου».

Κλείνοντας, υπογράμμισε ότι έχει φτάσει σε μία ηλικία που μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της. «Δεν δέχομαι κάποια πράγματα και γι’ αυτό κάποια πράγματα πρέπει να βγουν στο φως και να αποκατασταθεί όλη η υπόθεση».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter