Συγκλονίζει η Τζένη Χειλουδάκη: Τρεις άντρες με βίαζαν για τρεις μέρες

Συγκλονίζει η Τζένη Χειλουδάκη: Τρεις άντρες με βίαζαν για τρεις μέρες

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών, χθες 25 Νοεμβρίου, δημιουργήθηκε μία σειρά από πορτραίτα κακοποιημένων γυναικών με στόχο την αφύπνιση του κόσμου.

Στο ανεξάρτητο αυτό project, που σχεδίασαν και πραγματοποίησαν ο γραφίστας-φωτογράφος Μάνος Ευχετζής με τη make up artist Ελένη Κοτσυφάκη, μιλούν 12 διαφορετικές γυναίκες από την Κρήτη, διαφόρων ηλικιών που κακοποιήθηκαν, μεταξύ αυτών και η Τζένη Χειλουδάκη.

Η ίδια αναδημοσιεύοντας τη φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, επανέλαβε την ιστορία που είχε περιγράψει και στο πρώτο της βιβλίο:

«Αργά τη νύχτα με άρπαξαν, εκεί στα 18 μου, 3 άντρες τέρατα….. Με χτύπησαν, σακάτεψαν το σώμα, την ψυχή και το πνεύμα μου. 3 άντρες με άρπαξαν, 3 μέρες με βίαζαν, με πέταξαν άδεια σε ένα σοκάκι και μου είπαν αν μιλήσω θα με σκοτώσουν. Μάζεψα τα κομμάτια μου και έπεσα στην αγκαλιά της μάνας μου, που ήταν πάντα εκεί, στα δύσκολα μου. 3 άντρες με άρπαξαν, 3 μέρες με βίαζαν, 3 μέρες έκλαψα για αυτό και μετά σηκώθηκα και μίλησα και πάντα θα μιλώ και θα γράφω για αυτό. Τα 3 τέρατα είναι ακόμα στη φυλακή. Μέτα από μένα αναγνωρίστηκαν και από άλλα θύματά τους. Όλες εμείς σταματήσαμε ΑΥΤΑ τα τέρατα. Υπάρχουν πολλά όμως εκεί έξω ακόμα. Μίλα… Μπορείς… Για σένα, για όλες μας. Σήμερα, (σ.σ. χθες Κυριακή, 25 Νοεμβρίου) είναι η διεθνής ήμερα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Μη φοβάσαι. Μίλα. Άρχισε από σήμερα».

https://www.facebook.com/jenny.hiloudaki/posts/2074929679233050

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter