Συγκλονίζει η 34χρονη που βίαζε και εξέδιδε ο αστυνομικός – «Ήθελε να με σκοτώσει, με κρατούσε από τον λαιμό δυνατά» (Video)

Συγκλονίζει η 34χρονη που βίαζε και εξέδιδε ο αστυνομικός – «Ήθελε να με σκοτώσει, με κρατούσε από τον λαιμό δυνατά» (Video)

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση της σύλληψης ενός αστυνομικού ο οποίος κατηγορείται πως βίαζε και εξέδιδε για δύο ολόκληρα χρόνια 34χρονη από το Καμερούν.

Η κοπέλα από το Καμερούν, περιέγραψε το σκηνικό του τρόμου που βίωνε καθημερινά στα χέρια του αστυνομικού, μιλώντας στο Star και ανέφερε ότι της είχε υποσχεθεί ότι θα την παντρευτεί, ενώ την απειλούσε, της ασκούσε ψυχολογική, σωματική βία και προέβαινε συστηματικά στο βιασμό της.

«Ο αστυνομικός δεν ήθελε να φύγω από αυτόν. Συνέχεια με χτυπάει, παίρνει τα λεφτά μου, να του πληρώνω το σπίτι, να του πληρώνω το αμάξι… 20.000 ευρώ για να παντρευτώ μαζί του, μετά λέει θέλει 50.000 για να παντρευτεί μαζί μου. Ζητάει 20 ευρώ κάθε μέρα και μετά αλλάζει, λέει 50 ευρώ κάθε μέρα και μετά αλλάζει, θέλει 100 ευρώ. Ήθελε να με σκοτώσει, με κρατούσε από τον λαιμό δυνατά», είπε η κοπέλα από το Καμερούν.

Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Η γυναίκα, η οποία αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, εξομολογήθηκε τον εφιάλτη σε μια φίλη της, η οποία την πήγε στους άνδρες του Εσωτερικών Υποθέσεων ενώ κατήγγειλε ότι ο αστυνομικός την πήγαινε στα ραντεβού με τους πελάτες στο κέντρο της Αθήνας και την περίμενε να τελειώσει, ενώ αρκετές φορές περνούσε από το σημείο με το υπηρεσιακό όχημα, για να βεβαιωθεί ότι εργάζεται.

Η κοπέλα αποκάλυψε μάλιστα ότι ο αστυνομικός της έταζε προστασία -με το αζημίωτο φυσικά- ενώ ήθελε να την αναγκάσει να συνευρεθεί ερωτικά με το «αφεντικό» του, που είναι επίσης αστυνομικός. «Να κάνω έρωτα μαζί του για να με προσέχει, γιατί είναι ένας πολύ δυνατός…» είπε η 34χρονη.

Επιχείρηση με προσημειωμένα χρήματα – Τι βρέθηκε στο σπίτι

Για τον τερματισμό της παράνομης δράσης του, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία ο αστυνομικός συνελήφθη αφού προηγουμένως είχε παραλάβει από την καταγγέλλουσα το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των -500- ευρώ.

Σε επακόλουθη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευή κινητού τηλεφώνου και το χρηματικό ποσό των 3.850 ευρώ, από τα οποία τα 500 ήταν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, που ο κατηγορούμενος είχε ήδη τοποθετήσει σε ειδικά διαμορφωμένο σημείο απόκρυψης, εντός χώρου στον οποίο είχε αποκλειστική πρόσβαση.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και αναμένεται να οδηγηθεί στον Ανακριτή την Τετάρτη, ενώ παράλληλα τέθηκε σε διαθεσιμότητα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

Διαβάστε επίσης: ΕΛΑΣ: Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε 34χρονη για δύο χρόνια

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter