Συγκλονίζει η μητέρα που έχασε τρία παιδιά: «Σας έχω θυμώσει, αφήσατε την αγκαλιά μου άδεια»

Συγκλονίζει η μητέρα που έχασε τρία παιδιά: «Σας έχω θυμώσει, αφήσατε την αγκαλιά μου άδεια»

Συγκλονίζει η ανάρτηση της μητέρας η οποία έχασε σε διάστημα τριών ετών και τα τρία της κοριτσάκια στην Πάτρα. Μία τραγωδία που δύσκολα μπορεί να συλλάβει ο ανθρώπινος νους.

Λίγες μόνο ώρες μετά τον αποχαιρετισμό του τρίτου της παιδιού, η μητέρα συγκλονίζει με τα όσα γράφει:

«Σας γέννησα,σας έδωσα ζωή!! Όμως σας έχω θυμώσει γιατί αφήσατε την αγκαλιά μου άδεια!!

Ήσουν το στήριγμα μου,ο λόγος που γελούσα,ο λόγος που έπαιρνα δύναμη να συνεχίσω!!

Ήσουν μαχητρια μέχρι τελευταία στιγμή γελούσες, μας κοιταγες χωρίς να μπορείς να μιλήσεις και μας έλεγαν τα μάτια σου συνεχίστε εγώ είμαι εδω παλεύω!!

Καλό ταξίδι μιτσιμπονακι μου!!
Καλή αντάμωση με τις αδερφούλες σου!!
Για μένα δε φύγατε και δε θα φύγετε ποτέ!!!
Σ αγαπάω και τις τρεις τζωρτζινα»

Τα τρία παιδιά «έφυγαν» από διαφορετική αιτία

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος, η Μαλένα «έφυγε» από τη ζωή το 2019 από ηπατική ανεπάρκεια σε ηλικία μόλις 3,5 ετών. Η Ιριδα μόλις 6 μηνών το 2020 από σπάνια νόσο φλεβοκόμβου εξ γενετής. Η νόσος του φλεβοκόμβου περιλαμβάνει διάφορες παθολογικές καταστάσεις που αφορούν τη δημιουργία του ηλεκτρικού ρεύματος (των διαδοχικών εκπολώσεων- επαναπολώσεων) στον φλεβόκομβο και την εξάπλωση του στους κόλπους της καρδιάς. Για να συσταλεί και να εκτοξεύσει το αίμα ο καρδιακός μυς, πρέπει να διεγερθεί από ηλεκτρικό ρεύμα. Το ηλεκτρικό ρεύμα, η καρδιά το παράγει μόνη της, στον φλεβόκομβο (ειδικά κύτταρα που εκπολώνονται- επαναπολώνονται αυτόματα) που βρίσκεται στον δεξιό κόλπο. Η περίπτωση θανάτου από αυτή τη νόσο είναι εξαιρετικά σπάνια.

Αιτία θανάτου για την 9χρονη Τζωρτζίνα ήταν «αιφνίδιος θάνατος». Τον Απρίλιο νοσηλεύτηκε στο Καραμανδάνειο με πόνους στο στομάχι και εκεί έπαθε την πρώτη ανακοπή. Η ανακοπή της προκάλεσε αναπηρία σε μεγάλο βαθμό. Πριν λίγες μέρες έκανε μία μαγνητική εγκεφάλου στο νοσοκομείο του Ρίου και εκεί άρχισαν τα προβλήματα αφού είχε δύο καρδιακά επεισόδια. Το περασμένο Σάββατο έφυγε από τη ζωή.

Πηγή: pelop

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter