Συγκλονίζει η Σελίν Ντιόν: Αποκάλυψε ότι πάσχει από ανίατη νευρολογική νόσο

Συγκλονίζει η Σελίν Ντιόν: Αποκάλυψε ότι πάσχει από ανίατη νευρολογική νόσο

Συγκλονίζει την παγκόσμια κοινή γνώμη η σπουδαία καναδή τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν, η οποία ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι έχει διαγνωστεί με το Σύνδρομο Άκαμπτου Ατόμου (SPS), μια σπάνια νευρολογική διαταραχή με χαρακτηριστικά αυτοάνοσης νόσου.

Συγκεκριμένα, η Σελίν Ντιόν, ανακοίνωσε στους 5,2 εκατομμύρια followers της στο Instagram ότι η πάθηση της προκαλεί ανεξέλεγκτους σπασμούς και πως της άφησε επίσης δυσκολίες στο περπάτημα και στο τραγούδι. Ακολούθως η ίδια ανακοίνωσε πως δεν θα μπορεί να πραγματοποιήσει προγραμματισμένες εμφανίσεις της στην Ευρώπη τον επόμενο χρόνο. Ανάμεσα σε αυτές και η συναυλία που επρόκειτο να δώσει στο ΟΑΚΑ στις 9 Ιουνίου 2023.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion)

«Αντιμετώπιζα προβλήματα με την υγεία μου εδώ και πολύ καιρό», είπε η Ντιόν. «Και ήταν πραγματικά δύσκολο για μένα να αντιμετωπίσω αυτές τις προκλήσεις και να μιλήσω για όλα όσα έχω περάσει», συνέχισε σε ένα συναισθηματικά φορτισμένο βίντεο.

«Πρόσφατα διαγνώστηκα με μια πολύ σπάνια νευρολογική διαταραχή που ονομάζεται σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου και επηρεάζει έναν στους εκατομμύριο ανθρώπους.

«Ενώ ακόμα μαθαίνουμε για αυτή τη σπάνια πάθηση, τώρα ξέρουμε ότι αυτό είναι που προκαλεί όλους τους σπασμούς που είχα». Και πρόσθεσε: «Δυστυχώς, αυτοί οι σπασμοί επηρεάζουν κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μου, προκαλώντας μερικές φορές δυσκολίες όταν περπατάω και δεν μου επιτρέπουν να χρησιμοποιώ τις φωνητικές μου χορδές για να τραγουδήσω όπως έχω συνηθίσει.

«Με πονάει που σας λέω σήμερα ότι αυτό σημαίνει ότι δεν θα είμαι έτοιμη να ξαναρχίσω την περιοδεία μου στην Ευρώπη τον Φεβρουάριο».

Πηγή: BBC, ΑΒC

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter