Συγκλονίζει ο Γιώργος Λιάνης: «Η Φώφη Γεννηματά λιποθυμούσε στις σκάλες, σηκωνόταν όρθια και έλεγε ”όχι ακόμα”»

Συγκλονίζει ο Γιώργος Λιάνης: «Η Φώφη Γεννηματά λιποθυμούσε στις σκάλες, σηκωνόταν όρθια και έλεγε ”όχι ακόμα”»

Για τις δύσκολες στιγμές που περνούσε το τελευταίο καιρό η Φώφη Γεννηματά αλλά και η γενναιότητα που έδειχνε απέναντι στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε μίλησε ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Λιάνης.

«Τώρα μπορώ να τα πω, γιατί δείχνουν και τον χαρακτήρα της Φώφης, αυτά που μου μαρτυρούσαν στενοί της άνθρωποι: Η Φώφη το έκρυβε το γεγονός. Η Φώφη Γεννηματά λιποθυμούσε πριν από λίγες εβδομάδες στις σκάλες, σηκωνόταν όρθια και έλεγε “όχι ακόμη, όχι ακόμη” και συνέχιζε την δραστηριότητά της. Αυτό πολλαπλασιάζει το θάρρος της και έλαβε τις αποφάσεις της όταν δεν θα διασαλευόταν η διαδικασία στο ΚΙΝΑΛ. Αυτά δεν είναι γνωστά» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1.

«Περίμενε την στιγμή για να αποχωρήσει, ώστε να μην διασαλεύσει την ενότητα στην παράταξη. Μπήκε μπροστά ως εγγυητής αυτής της ενότητας, αφού δρομολόγησε τις εξελίξεις για την διαδοχή της και εν συνεχεία, γνωρίζοντας από πριν την κατάσταση της, αποσύρθηκε, δηλώνοντας ότι θα είναι εκεί για να εγγυηθεί την ενότητα» πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο Γιώργος Λιάνης αναφέρθηκε στις ατυχείς συμπτώσεις που επεφύλασσε η ζωή στη Φώφη Γεννηματά λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σύμπτωση ο καρκίνος του πατέρα, σύμπτωση ο καρκίνος της μητέρας, σύμπτωση ο καρκίνος της ίδιας αλλά και η μέρα που έφυγε που ήταν Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού. Ο Ελύτης λέει πως πρέπει να ντρέπονται ορισμένες συμπτώσεις. Αυτή η σειρά, η ακολουθία των συμπτώσεων πρέπει να ντρέπεται».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter