Συγκλονίζει ο λιμενικός στη δίκη Τοπαλούδη: «Ο ένας της κρατούσε τα χέρια και ο άλλος τη χτυπούσε με το σίδερο»

Συγκλονίζει ο λιμενικός στη δίκη Τοπαλούδη: «Ο ένας της κρατούσε τα χέρια και ο άλλος τη χτυπούσε με το σίδερο»

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που κατέθεσε ο υπάλληλος του Λιμενικού Σώματος, Χρήστος Μαλάμης για τις συνθήκες θανάτου της Ελένης Τοπαλούδη.

Ο υπάλληλος του Λιμενικού Σώματος είναι το πρόσωπο που βρίσκονταν μαζί με τον 21χρονο Ροδίτη, όταν εκείνος εμφανίστηκε οικοιοθελώς στο Λιμεναρχείο Ρόδου και σήμερα ο ίδιος μετέφερε στη δίκη όσα ο 21χρονος του είπε για το έγκλημα.

“Μου είπε (ο κατηγορούμενος) ότι πήγαν και οι τρεις (οι δυο κατηγορούμενοι και η Ελένη Τοπαλούδη) στο εξοχικό του Ροδίτη. Ότι έκαναν μαζί της σεξ και οι δυο. Τότε η Ελένη είπε ότι ο Ροδίτης είναι καλύτερος από τον 20χρονο αλλοδαπό. Τότε ο αλλοδαπός της τράβηξε ένα κροσε. Λιποθύμησε. Όταν ανέκτησε τις αισθήσεις της τους είπε ότι θα τους πάει στην αστυνομία. Τότε ο αλλοδαπός κατηγορούμενος πήρε ένα σίδερο και την χτύπησε στο κεφάλι. Μετά μου είπε ότι έπρεπε να το τελειώσουν. Ήταν ακόμη ζωντανή. Η Ελένη τους παρακαλούσε να την πάνε στο νοσοκομείο αλλά εκείνη την πέταξαν στα βράχια. Ήξερα ότι είχε μια αδελφή και επειδή έχω και εγώ, τον ρώτησα: Γιατί το κάνατε αυτό? Ήταν μεγάλη βλακεία, μου είπε, ο Θεός θα μας τιμωρήσει”

Απαντώντας σε ερωτήσεις της υπεράσπισης ο μάρτυρας κατέθεσε πως ο ένας κατηγορούμενος της κρατούσε τα χέρια και ο άλλος χτυπούσε τη κοπέλα με το σίδερο. Ακόμη, σύμφωνα με το μάρτυρα οι δυο κατηγορούμενοι “λέγανε την ίδια ιστορία με διαφορετικό πρωταγωνιστή”, ρίχνοντας ο ένας τις ευθύνες στον άλλο.

Ο κ. Μαλάμης κατέθεσε ακόμη πως ο Ροδίτης κατηγορούμενος ήταν επιθετικός ενω ο αλλοδαπός κατηγορούμενος ήταν ” εντελώς ψυχρός” και ήσυχος. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter