Συγκλονίζει ο Νόιερ: Αποκάλυψε πως έχει καρκίνο-«Έχω κάνει τρεις επεμβάσεις»

Συγκλονίζει ο Νόιερ: Αποκάλυψε πως έχει καρκίνο-«Έχω κάνει τρεις επεμβάσεις»

Έκπληκτο τον αθλητικό κόσμο και την παγκόσμια κοινή γνώμη έχει αφήσει η αποκάλυψη του τερματοφύλακα της Μπάγερν Μονάχου και της εθνικής Γερμανίας, Μάνουελ Νόιερ, ότι έχει υποβληθεί σε τρεις επεμβάσεις για καρκίνο του δέρματος.

Ο 36χρονος Νόιερ, που αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων γκολκίπερ στην ιστορία του αθλήματος, δήλωσε μέσω Instagram ότι το δικό του ιστορικό καρκίνου ήταν η κινητήριος δύναμη πίσω από την απόφασή του να συνεργαστεί με τη συμπατριώτισσά του και τρεις φορές πρωταθλήτρια Grand Slam στο τένις Ανγκελικ Κέρμπερ για να κυκλοφορήσουν μια σειρά περιποίησης δέρματος με την ονομασία «Newkee».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Manuel Neuer (@manuelneuer)

«Γι’ αυτό και φροντίσαμε ιδιαίτερα να μην κάνουμε συμβιβασμούς όσον αφορά την αντηλιακή προστασία: Επειδή προπονούμαι συνεχώς έξω και μου αρέσει επίσης να περνάω τον ελεύθερο χρόνο μου στη φύση», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Ο Νόιερ δεν είχε αποκαλύψει προηγουμένως τις διαγνώσεις καρκίνου, ενώ το χρονικό πλαίσιο στο οποίο έγιναν αυτές οι επεμβάσεις παραμένει ασαφές.

Ο γερμανός γκολκίπερ βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε τροχιά επιστροφής από έναν τραυματισμό στον ώμο που τον έχει θέσει εκτός αγωνιστικών χώρων από τις αρχές Οκτωβρίου και ελπίζει να είναι έτοιμος εγκαίρωςγια τους τρεις τελευταίους αγώνες της Μπάγερν Μονάχου πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο.
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter