Συγκλονίζει ο πατέρας του Γιάννη Μακρή: «Έχω δει και τα δυο μου παιδιά να πεθαίνουν μπροστά στα μάτια μου»

Συγκλονίζει ο πατέρας του Γιάννη Μακρή: «Έχω δει και τα δυο μου παιδιά να πεθαίνουν μπροστά στα μάτια μου»

Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα του 46χρονου επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, στην ταφή του γιου του, που έγινε στο Σίδνεϊ, στην Αυστραλία.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την νεκρώσιμος ακολουθία που έγινε στη Βούλα, η σορός του Γιάννη Μακρή, μεταφέρθηκε στην Αυστραλία, προκειμένου να ταφεί πλάι στην αδελφή του, Βίκυ η οποία είχε πεθάνει σε μικρή ηλικία, στα τέλη της δεκαετίας του ’80, από λευχαιμία.

Ο 82χρονος Στέλιος Μακρής, μίλησε στην εφημερίδα dailytelegraph της Αυστραλίας λέγοντας «Είμαι τόσο αναστατωμένος. Είδα τον γιο μου νεκρό. Ξέρεις τι είναι να θάβεις το αίμα σου; Έχω χάσει δυο παιδιά. Τα είδα και τα δύο νεκρά. Έχω δει και τα δυο μου παιδιά μου να πεθαίνουν μπροστά στα μάτια μου»

Μετά τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή, εν ζωή βρίσκεται μόνο το ένα από τα τρία παιδιά της οικογένειας του 82χρονου, σήμερα, Στέλιου Μακρή. 

Η οικογένεια Μακρή μετέβη στην Αυστραλία για την ταφή του 46χρονου επιχειρηματία.

Ο Στέλιος Μακρής

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα ήρθε στη δημοσιότητα ένα νέο συγκλονιστικό βίντεο – ντοκουμέντο από την στιγμή τςη εκτέλεσης του επιχειρηματία, Γιάννη Μακρή έξω από το σπίτι του στη Βούλα. 

https://www.youtube.com/watch?v=HkI_AJ1_4FI

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter