Συγκλονίζει ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς: «Έκανα 13 χημειοθεραπείες σε πέντε μέρες»

Συγκλονίζει ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς: «Έκανα 13 χημειοθεραπείες σε πέντε μέρες»

O Σίνισα Μιχαΐοβιτς προπονητής πλέον της Μπολόνια είναι γνωστό από καιρό ότι δίνει τη δική του σκληρή μάχη με τη λευχαιμία.

 Ο παλιός άσος της Λάτσιο, μίλησε στην ιταλική τηλεόραση για τον Γολγοθά του και περιέγραψε όλα όσα ζει από το ξεκίνημα της περιπέτειας του πριν από οκτώ μήνες και μέχρι τώρα που έχει επιστρέψει και πάλι στους πάγκο της ομάδας του, με συγκλονιστικό τρόπο. Σε ορισμένα αποσπάσματα της συνέντευξης δήλωσε:

-«Προς το παρόν κερδίζω τη μάχη, αλλά πρέπει να είμαι προσεκτικός. Όλα πηγαίνουν καλά, σταμάτησα να παίρνω πια κορτιζόνη και αυτό είναι σημαντικό. Έχουν περάσει 78 ημέρες από την τελευταία χημειοθεραπεία και το ορόσημο των 100 ημερών είναι, που είναι πολύ σημαντικό, πλησιάζει. Πρέπει να δείξω υπομονή για το επόμενο 20ημερο. Είμαι πολύ χαρούμενος, όμως, δεν υπήρξε καμία σοβαρή επιπλοκή».

-«Έκανα 13 χημειοθεραπείες σε 5 ημέρες, αλλά ήδη μετά την τρίτη είχαν καταστραφεί τα πάντα. Ο πρώτος κύκλος ήταν ο πιο δύσκολος, έπαθα και κρίσεις πανικού, που δεν μου είχαν συμβεί ποτέ στη ζωή μου, επειδή κλεισμένος σε ένα δωμάτιο με φιλτραρισμένο αέρα. Δεν μπορούσα να βγω έξω και είχα τρελαθεί. Ήθελα να σπάσω το παράθυρο με μια καρέκλα».

-«Ο Ίμπρα (σ.σ. ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς) είναι σαν αδερφός, συναντηθήκαμε και ως παίκτες αλλά αργότερα γίναμε φίλοι. Λυπήθηκα που δεν ήρθε στην Μπολόνια αλλά καταλαβαίνω την επιλογή της Μίλαν, αν και σε εμάς θα περνούσε καλύτερα. Έχουμε πολύ κοινό και δυνατό χαρακτήρα. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψε στην Ιταλία, ελπίζουμε μόνο να μην παίξει στο μεταξύ μας παιχνίδι, ούτως ώστε να έχουμε ένα λιγότερο πρόβλημα»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter