Συγκλονίζει ο σύζυγος της 44χρονης που πέθανε από θρόμβωση: «Θέλω η επιτροπή να εξηγήσει στα παιδιά μου γιατί χάθηκε η μητέρα τους»

Συγκλονίζει ο σύζυγος της 44χρονης που πέθανε από θρόμβωση: «Θέλω η επιτροπή να εξηγήσει στα παιδιά μου γιατί χάθηκε η μητέρα τους»

Για «έγκλημα» της Επιτροπής να χορηγεί τόσο καιρό το AstraZeneca σε άτομα ηλικίας κάνω των 60 ετών έκανε λόγο ο Μανώλης Κρυοβρυσανάκης από την Κρήτη που έχασε τη 44χρονη σύζυγό του λίγες αφότου εμβολιάστηκε με το AstraZeneca.

«Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κοροϊδία» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας το πρωί της Τρίτης στον ΑΝΤ1. «Είναι σαν να λένε χάσαμε έναν άνθρωπο, αλλά δεν πειράζει, σώσαμε άλλους», είπε και πρόσθεσε «θέλω η επιτροπή να εξηγήσει στα παιδιά μου γιατί χάθηκε η μητέρα τους για να σωθούν άλλοι», ενώ ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του ήταν υπέρ των εμβολιασμών και έδωσαν αγώνα γι’ αυτό.

Αναφερόμενος στην επιτροπή εμβολιασμού ο κ. Κρυοβρυσανάκης είπε ότι «ανερυθρίαστα λένε ότι κάναμε το εμβόλιο αυτό γιατί δεν είχαμε άλλα εμβόλια» και σημείωσε ότι η επιτροπή με αυτό που κάνει «είναι σαν να ομολογεί ότι έχει κάνει ένα έγκλημα».

Μιλώντας για την περίοδο που η 44χρονη ήταν στο νοσοκομείο και οι γιατροί έλεγαν ότι ενδέχεται το πρόβλημά της να οφείλεται στον εμβολιασμό, όπως είπε η σύζυγός του, του ζήτησε να μην ξαναμιλήσει σε δημοσιογράφο, καθώς δεν ήθελε να γίνει σημαία των αντιεμβολιαστών.

«Παλινωδίες και λάθη της επιστημονικής κοινότητας, αυτοί δημιουργούν την σύγχυση», είπε τέλος ο κ. Κρυοβρυσανάκης.

Documento Newsletter