Συγκλονίζουν ο πατέρας και ο παππούς του 19χρονου που καταπλακώθηκε από μπασκέτα στη Χίο

Συγκλονίζουν ο πατέρας και ο παππούς του 19χρονου που καταπλακώθηκε από μπασκέτα στη Χίο

Δεν μπορούν να πιστέψουν συγγενείς και φίλοι πώς από την μια στιγμή στην άλλη ο 19χρονος Σταύρος έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του. 

Ο πατέρας του νεαρού Σταύρου μιλώντας στην τηλεόραση του OPEN ζήτησε μεταξύ άλλων να αποδοθούν ευθύνες στους υπεύθυνους της τραγωδίας.

«Ήταν η κακιά στιγμή. Δεν έχω να πω τίποτα για το περιστατικό. Να φροντίσει η πολιτεία να βρει τα σφάλματα και να αποδώσει τις ευθύνες εκεί που πρέπει. Το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω. Ηταν θέλημα Θεού», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Στον τηλεοπτικό σταθμό μίλησε και ο παππούς του αδικοχαμένου νεαρού που ήρθε από την Κύπρο προκειμένου να πει το τελευταίο «αντίο» στον εγγονό του.

Διαβάστε επίσηςΧίος: Το συγκινητικό γράμμα της συμμαθήτριας του 19χρονου που τον πλάκωσε η μπασκέτα – Συνελήφθη μηχανικός«Μου τηλεφώνησε το βράδυ της Κυριακής η κόρη μου και μου είπε ότι δεν έχει καλά νέα για τον Σταύρο. Μου είπε ότι έπεσε η μπασκέτα πάνω του και είναι στο νοσοκομείο. Ο Σταύρος ήταν ένα παιδί με πολύ μεγάλες προοπτικές. Ήταν ευφυής. Ήταν πολύ ταλαντούχος. Ήταν πράος και ήρεμος. Δυστυχώς ήταν πολύ άτυχος. Ούτε που φανταζόμουν ποτέ ότι θα του συνέβαινε κάτι τέτοιο», είπε με την σειρά του ο παππούς του 19χρονου.Από το 1988 είχε τοποθετηθεί η φονική μπασκέτα

Ταυτόχρονα, όπως γίνεται γνωστό μέσα από την εισαγγελική έρευνα η μπασκέτα που στέρησε τη ζωή στον 19χρονο Σταύρο είχε τοποθετηθεί το 1988. Από εκείνη τη χρονική στιγμή μέχρι το 2000 οι μπασκέτες παρέμεναν στο σημείο χωρίς καμία πρόνοια για συντήρηση της βάσης.Το 2002, πάρθηκε απόφαση αντικατάστασής τους, ωστόσο όπως γράφει η ιστοσελίδα politischios.gr, δεν εφαρμόστηκε ποτέ παρότι είχε ψηφιστεί και σχετικό κονδύλι. Η μοναδική ενέργεια που έγινε στο συγκεκριμένο γηπεδάκι στη Χίο ήταν η τσιμεντόστρωσή του, αφού πριν ήταν χωμάτινο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter