Συγκλονίζουν οι εγκλωβισμένοι στην Καρδίτσα: «Είμαστε 100 άτομα σε μία καφετέρια – Δεν έχουμε ούτε νερό να πιούμε» (Video)

Συγκλονίζουν οι εγκλωβισμένοι στην Καρδίτσα: «Είμαστε 100 άτομα σε μία καφετέρια – Δεν έχουμε ούτε νερό να πιούμε» (Video)

Έκκληση για βοήθεια κάνουν από την Πέμπτη εγκλωβισμένοι στην Καρδίτσα, περιγράφοντας τις δραματικές ώρες που βιώνουν από το βιβλικό πέρασμα της κακοκαιρία «Daniel».

«Είμαστε 100 άτομα από χθες το πρωί εγκλωβισμένοι σε μία καφετέρια, με τρία μέτρα νερό απ έξω, και δεν έχουμε ούτε νερό να πιούμε» ήταν τα συγκλονιστικά λόγια του κ. Στέφανου, εγκλωβισμένου στην Μαραθέα Καρδίτσας, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στο Mega.

Όπως κατήγγειλε ο ίδιος «Δεν σηκώνει κανένας το τηλέφωνο, δεν ήρθε ούτε ο δήμαρχος να μας φέρει ένα μπουκάλι νερό. Είμαστε στο έλεος του θεού, έχουμε νεφροπαθής, έχουμε 10 μωρά, δεν μπορούσαν να στείλουν μια βάρκα του στρατού να βγάλουν τον κόσμο έξω;».

Μάλιστα, ανέφερε ότι στο συγκεκριμένο χωριό κατοικούν περίπου 500 άτομα και υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι είναι μόνοι τους στα σπίτια τους, ενώ συμπλήρωσε ότι υπάρχουν και 30 άνθρωποι εγκλωβισμένοι στα κεραμίδια.

«Ολόκληρη Ελλάδα, ολόκληρη χώρα, δεν μπορούν να στείλουν 10 βάρκες να απεγκλωβίσουν τον κόσμο;» ανέφερε απεγνωσμένος. «Πέρασε ένα 24ωρο, δεν είναι μία ώρα…» σημείωσε.

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter