Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες από το μακελειό στο Ελ Πάσο: «Σημάδευε κόσμο κι έριχνε κατευθείαν πάνω του»

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες από το μακελειό στο Ελ Πάσο: «Σημάδευε κόσμο κι έριχνε κατευθείαν πάνω του»

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των ανθρώπων που βρισκόντουσαν στο εμπορικό κέντρο στο Ελ Πάσο όταν ο 21χρονος που φέρεται να είναι ο δράστης της επίθεσης άνοιξε πυρ. 

Η Βανέσα Σάενς, 37 ετών, που πήγαινε στο εμπορικό κέντρο με τον γιο της, ενός έτους, και τη μητέρα της, είπε στο Fox News πως άκουσε κάτι που αρχικά της φάνηκε πως ήταν «πυροτεχνήματα», καθώς έψαχνε θέση να παρκάρει.

«Είδα έναν άνδρα με μαύρο μπλουζάκι και καμουφλάζ παντελόνι που κράταγε κάτι που μου φάνηκε πως ήταν τουφέκι. Σημάδευε κόσμο κι έριχνε κατευθείαν πάνω του. Είδα τρεις ή τέσσερις ανθρώπους να πέφτουν κάτω», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο δράστης του μακελειού στο Ελ Πάσο – Τουλάχιστον 20 οι νεκροί (Video – Photos)

Ερασιτεχνικά βίντεο κατέγραψαν σκηνές πανικού, με πελάτες να σπεύδουν να αναζητήσουν κάλυψη, με πτώματα πεσμένα στο έδαφος. Σε ένα από τα βίντεο, που τραβήχτηκε στο εσωτερικό του πολυκαταστήματος, ακούγονται εκπυρσοκροτήσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Ο Ρόμπερτ Κουράδο είπε στην εφημερίδα El Paso Times ότι κρύφτηκε μαζί με τη μητέρα του ανάμεσα σε δύο αυτόματα μηχανήματα πωλήσεων στην είσοδο του Walmart.

«Ο άνδρας προσπάθησε να με πετύχει από κάτω, αλλά αστόχησε διότι έπεσα στο δάπεδο», αφηγήθηκε, προσθέτοντας πως πρόλαβε να δει ότι κράταγε «ένα AK-47», ημιαυτόματο τουφέκι εφόδου.

Η  Leslie εργαζόμενη στο εμπορικό δήλωσε ότι μόλις άκουσε τους πυροβολισμούς αρχικά σκέφτηκε ότι επρόκειτο για ένα δυνατό κτύπημα που προκλήθηκε από κουτιά που έπεσαν.

«Νόμιζα ότι ήταν λυγισμένα κουτιά ή κάτι τέτοιο, μέχρι να πλησιάσει και να πλησιάσει», είπε. «Τότε κοίταξα τον συνάδελφό μου και έπειτα κοίταξαμε ο ένας τον άλλο σοκαρισμένοι και φοβισμένοι».

«Πήρα όλους τους ανθρώπους που μπορούσα, βρήκα ακόμη και ένα κοριτσάκι που ξέφυγε  από τους γονείς της. Προσπάθησα να πάρω όσο περισσότερους ανθρώπους μπορούσα », είπε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter