Σύγκρουση και δια… αλληλογραφίας στο ΠΑΣΟΚ!

Σύγκρουση και δια… αλληλογραφίας στο ΠΑΣΟΚ!

Αλληλογραφία… άνοιξαν ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Στέφανος Ξεκαλάκης, με τον γενικό διευθυντή του κόμματος, Νίκο Σαλαγιάννη!

 Σε συνέχεια του διαλόγου που είχαν οι δύο άνδρες με θέμα την αποχώρηση Ξεκαλάκη από το γραφείο του, προκειμένου να εγκατασταθεί εκεί ο συντονιστής της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου (ΚΟΕΣ) της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Βασίλης Κεγκέρογλου, και μετά από την επιμονή Ξεκαλάκη να μην αδειάσει το γραφείο, όπως είπε και στο documentonews.gr, αλλά και την επιστολή που άφησε στον Νίκο Σαλαγιάννη, ο διευθυντής του ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να του απαντήσει με δική του, αιχμηρή επιστολή.

Όπως του… υπενθυμίζει ο Νίκος Σαλαγιάννης, σε ό,τι αφορά τα γραφεία στον 5ο όροφο, «η αλήθεια είναι ότι την προηγούμενη Πέμπτη είχες συμφωνήσει και ζήτησες ένα δεκαήμερο για να τακτοποιηθείς»! Και προσθέτει: «σου πρότεινα, μάλιστα, άλλο γραφείο στη Χαριλάου Τρικούπη, όπως επίσης και γραμματεία για την υποστήριξή σου. Είπες, όχι, θα φύγω».

«Είναι ψευδές, εγώ απαντάω με γραπτά, τώρα καταθέτει και εκείνος τα γραπτά του», δήλωσε στο documentonews.gr ο Στέφανος Ξεκαλάκης, διαψεύδοντας ότι συμφώνησε να φύγει από το γραφείο του, παρά το γεγονός ότι ο Νίκος Σαλαγιάννης του αναφέρει – εν παρενθέσει – πως η συζήτησή τους έγινε «ενώπιον δύο πολύ αγαπητών μας φίλων και συντρόφων»…

Και επειδή ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ είχε θέσει μία σειρά από ζητήματα στην επιστολή του προς τον διευθυντή του κόμματος, τα οποία αφορούσαν σε «κλίμα εκφοβισμού», σε «στελέχη με απολαβές που πρέπει να έρθουν στο φως», αλλά και στις ευθύνες που πρέπει να αναληφθούν αν συμβεί οτιδήποτε σε κάποιον συνεργάτη του, ο Νίκος Σαλαγιάννης χαρακτηρίζει άδικη και «απαράδεκτη αντιστροφή της αλήθειας» τα περί κλίματος εκφοβισμού, ενώ στην αιχμή για στελέχη με απολαβές απαντά ότι στο ΠΑΣΟΚ «αγκομαχούμε να πληρώσουμε τους υπαλλήλους μας, θα πληρώνουμε τα στελέχη μας;»!

Σε ό,τι αφορά «τις ευθύνες για ό,τι συμβεί» στους συνεργάτες τού Ξεκαλάκη στον 5ο όροφο της Χαριλάου Τρικούπη, ο Σαλαγιάννης απαντά εμφανώς… εμβρόντητος: «Τι εννοείς; Τι θα μπορούσε τάχα να συμβεί; Πότε συνέβη κάτι για να επαναληφθεί; Είναι δυνατόν να θέτεις τέτοιο θέμα;»!

Και αφού επισημαίνει ότι όλα αυτά τα χρόνια στην παράταξη δουλεύουν μαζί ως εθελοντές, «μερικές φορές ως εθελοντές αυτοκτονίας», όπως λέει χαρακτηριστικά, υπογραμμίζει ότι το να τίθενται τέτοιου είδους θέματα, «δε μας ταιριάζει και δεν μας αξίζει».

«Δεν συμμετέχω άλλο στο φτηνό ριάλιτι όλων όσοι, ως πρωταγωνιστές, έφεραν το ΠΑΣΟΚ σ’ αυτή την κατάσταση», απάντησε ο Στέφανος Ξεκαλάκης μετά την επιστολή Σαλαγιάννη! Και τονίζει ότι περιέγραψε με σαφήνεια στην επιστολή του προς τον γενικό διευθυντή του κόμματος όλα όσα πλήγωσαν την παράταξη και συνεχίζουν να το κάνουν, «πλήττοντας θεσμούς της και διαβάλλοντας πρόσωπα που τους υπηρέτησαν με εντιμότητα και συνέπεια». Ως προς την ουσία, πάντως, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ δηλώνει ότι περιμένει όλοι να τοποθετηθούν δημόσια επί των πολιτικών ερωτημάτων που αφορούν στους προοδευτικούς πολίτες, αφού εκείνοι είναι που κρίνουν τις πρακτικές και τις θέσεις όλων…΄

Και έπεται συνέχεια!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter