Απάντηση στον βουλευτή της ΝΔ

Συγνώμη κύριε (Γεωργαντά) ποιος είστε;

Στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που ερευνά τα σκάνδαλα στον Τομέα της Υγείας, κάποιος βουλευτής Γεωργαντάς, εκφράστηκε ειρωνικά για το Documento, όταν ο συνάδελφός του, Νίκος Νικολόπουλος, κατέθεσε στην Επιτροπή στοιχεία από την αποκάλυψη του Documento, πως πολιτικοί και επώνυμοι νοσηλεύτηκαν δωρεάν στο Ερρίκος Ντυνάν. 

“A μάλιστα από το Documento είναι” είπε ειρωνικά ο κύριος Γεωργαντάς.

Μάλιστα κύριε Γεωργαντά μου, από το Documento είναι όπως και άλλα φαντάζομαι που θα κατατεθούν γιατί η εφημερίδα αυτή τα αποκάλυψε. Καλά θα κάνετε να το συνηθίσετε για να μην σας έρχεται βαρύ μια που η Επιτροπή έχει πολλές ακόμη συνεδριάσεις.

Αλλά αφού αναφερθήκατε σε μένα, θέλησα να δω ποιος είσαστε, μια που οι συνάδελφοι της εφημερίδας ακόμη και πιο έμπειροι από μένα στα Κοινοβουλευτικά, διαβεβαίωναν πως το όνομα αυτό τους θυμίζει παλιά γυμνάστρια και τηλεστάρ αλλά ουχί βουλευτή. Τελικώς η απορία λύθηκε, αφού μετά από μεγάλο κόπο διαπιστώσαμε πως είσαστε υπαρκτό πρόσωπο και μάλιστα Κοινοβουλευτικό. Από την αναζήτηση και η φωτογραφία που παραθέτω. Πες μου το φίλο σου να σου πω ποιόν και γιατί θα κατηγορείς στην Επιτροπή.

Κ.Β.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.