Συγχαρητήρια κομμάτων για τις επιτυχίες της Άννας Κορακάκη

Συγχαρητήρια κομμάτων για τις επιτυχίες της Άννας Κορακάκη

Συγχαρητήριο μήνυμα εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, για τις σπουδαίες επιτυχίες της Άννας Κορακάκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σκοποβολής στις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

«Τα δύο μετάλλια -ένα χρυσό κι ένα χάλκινο- και το παγκόσμιο ρεκόρ της Άννας Κορακάκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σκοποβολής στις ΗΠΑ, αναδεικνύουν για μία ακόμα φορά το σπουδαίο ταλέντο της Ελληνίδας αθλήτριας. Τα θερμά μας συγχαρητήρια στην ίδια, στον προπονητή της και σε όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή την πολύ σημαντική επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό». 

Με ανάρτησή του στο twitter o πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη την Άννα Κορακάκη για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Κύπελλο των ΗΠΑ αλλά και για το παγκόσμιο ρεκόρ που κατέρριψε. «Η Άννα Κορακάκη μας έκανε υπερήφανους ξανά! Αφού έκανε το παγκόσμιο ρεκόρ, πήρε και το χρυσό στα 10 μέτρα αεροβόλου στο Παγκόσμιο Κύπελλο των ΗΠΑ. Θερμά συγχαρητήρια! Τα σάρωσες όλα!» έγραψε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Θερμά συγχαρητήρια απευθύνει το Κίνημα Αλλαγής στην Άννα Κορακάκη. «Για ακόμη μια φορά η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης της σκοποβολής, Άννα Κορακάκη μας έκανε υπερήφανους!!! Αφού κατέκτησε το παγκόσμιο ρεκόρ στο προκριματικό, πήρε και το χρυσό μετάλλιο στα 10 μέτρα με αεροβόλο πιστόλι στο Παγκόσμιο Κύπελλο σκοποβολής που διεξάγεται στο Φορτ Μπένινγκ των ΗΠΑ.!!! Θερμά συγχαρητήρια στην κορυφαία και ταλαντούχα αθλήτριά μας για την παγκόσμια διάκρισή της!!!» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Τομέα Αθλητισμού του Κινήματος Αλλαγής».

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter