Συγχαρητήρια του Τσίπρα σε Μητσοτάκη

Συγχαρητήρια του Τσίπρα σε Μητσοτάκη

«Πριν από λίγο, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τον συνεχάρη για τη μεγάλη νίκη της ΝΔ. Ο πρόεδρος της ΝΔ τον ευχαρίστησε για το τηλεφώνημά του», αναφέρουν πηγές από την Πειραιώς.

Η παράδοση παραλαβή θα γίνει αύριο στο Μέγαρο Μαξίμου, αμέσως μετά την ορκωμοσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Προεδρικό Μέγαρο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές., 

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Πειραιώς, η ορκωμοσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Προεδρικό Μέγαρο θα γίνει αύριο στις 13:00.

Διαβάστε επίσης: Συγχαρητήρια Παυλόπουλου σε Μητσοτάκη – Τη Δευτέρα η ορκωμοσία

Συγχαρητήρια από τον Κώστα Καραμανλή

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής τηλεφώνησε πριν λίγη ώρα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον συνεχάρη για τη μεγάλη νίκη, του ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του, ενώ το πρωί του είχε ευχηθεί και για τη γιορτή του.

Και Αντώνη Σαμαρά

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς συνεχάρη τηλεφωνικά τον νέο πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, και έκανε την ακόλουθη δηλωση: «Ο ελληνικός λαός έδωσε μια μεγάλη νίκη στη Νέα Δημοκρατία μαζίι με καθαρή εντολή για μεταρρυθμίσεις κι επιστροφή στην κανονικότητα. Ευχαριστώ τον πρόεδρο του κόμματος, τα στελέχη και τους αγωνιστές της παράταξης που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναλαμβάνει τη μεγάλη ευθύνη να πετύχει, κι όλοι εμείς να στηρίξουμε την ανορθωτική προσπάθεια, μετά απο 4 χρονια οπισθοδρόμησης, λαϊκισμού και διχαστικων συνθημάτων».

Διαβάστε επίσης: Ο Ερντογάν πρόλαβε να τηλεφωνήσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη για να τον συγχαρεί

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter