Σύλληψη βασικού υπόπτου για τα «τρομοδέματα» – Εντοπίστηκαν δύο νέα πακέτα

Σύλληψη βασικού υπόπτου για τα «τρομοδέματα» – Εντοπίστηκαν δύο νέα πακέτα

Ο άνδρας που συνελήφθη στη Φλόριντα σε σχέση με την υπόθεση των 12 δεμάτων που περιείχαν αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς και εστάλησαν σε επικριτές του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ είναι ο βασικός και πιθανόν ο μόνος ύποπτος, δήλωσε αξιωματούχος των ομοσπονδιακών υπηρεσιών ασφαλείας στο Reuters.

Ο αξιωματούχος αυτός, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, δήλωσε ότι η σύλληψη του άνδρα έγινε στον χώρο στάθμευσης ενός καταστήματος της αλυσίδας AutoZone στην πόλη Πλαντέισον της Φλόριντα.

Ωστόσο ο ίδιος αξιωματούχος πρόσθεσε ότι ερευνάται το ενδεχόμενο να υπάρχουν και άλλοι ύποπτοι.

Την ίδια ώρα το σίριαλ με τα τρόμο – δέματα συνεχίζεται στην Αμερική. Το FBI εντόπισε δύο νέα πακέτα με παραλήπτες τον των Δημοκρατικών, Κόρι Μπούκερ και τον πρώην διευθυντή της της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριώ, Τζέιμς Κλάπερ.

Το πακέτο του Μπούκερ εντοπίστηκε σε εγκατάσταση των ταχυδρομείων στη Φλόριντα την Πέμπτη το βράδυ από όπου είχαν αποσταλεί και οι προηγούμενοι παγιδευμένοι φάκελοι και το πακέτο με παραλήπτη τον Κλάπερ σε εγκατάσταση των ταχυδρομείων στο Μανχάταν, σήμερα Παρασκευή.

Ο πρώην διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών είχε διοριστεί στη θέση αυτή από τον Μπαράκ Ομπάμα. Και οι δύο παραλήπτες είναι επικριτές του Ντόναλντ Τραμπ, ανέφεραν σήμερα το CNN και το MSNBC.

Για το μπαράζ των τρομο- πακέτων αυτή τη εβδομάδα το FBI εστιάζει τις έρευνες σε ταχυδρομική υπηρεσία του Μαϊάμι στη Φλόριντα, την οποία εξετάζουν πυροτεχνουργοί.

_x000D_
_x000D_

Η υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας των Ηνωμένων Πολιτειών Kirstjen Nielsen δήλωσε ότι η Φλόριντα φαίνεται να αποτελεί σημείο εκκίνησης για μερικά από τα τρομο – δέματα.

«Μερικά πακέτα πέρασαν από το ταχυδρομείο. Μερικά από αυτά προέρχονται από τη Φλόριντα», είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Fox News Channel την Πέμπτη.

«Είμαι βέβαιη ότι το άτομο ή τα άτομα θα προσαχθούν στη δικαιοσύνη» κατέληξε. 

Οι δύο παραλήπτες

Το τρομο – πακέτο με παραλήπτη τον Τζέιμς Κλάπερ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter