Σύλληψη 18χρονου για επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο σε 17χρονο στο Νέο Ηράκλειο

Σύλληψη 18χρονου για επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο σε 17χρονο στο Νέο Ηράκλειο

Τέλος φαίνεται να μην έχουν τα περιστατικά βίας με θύματα ανήλικους, αφού την Παρασκευή οι αστυνομικές αρχές ανακοίνωσαν τη σύλληψη ενός 18χρονου ο οποίος συμμετείχε σε επίθεση εις βάρος δύο 17χρονων στο Νέο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. πολυμελής ομάδα αγνώστων είχε δώσει ραντεβού  απόγευμα της περασμένης Τετάρτης με τους δύο 17χρονους προκειμένου να λύσουν προσωπικές διαφορές. Εκεί οχτώ άτομα επιτέθηκαν με μπουνιές, κλωτσιές και αιχμηρό αντικείμενο στον έναν 17χρονο προκαλώντας του τραύματα στην πλάτη και στα πόδια, ενώ στο φίλο του προκάλεσαν ελαφρύτερα τραύματα.

Περαστικοί που αντιλήφθηκαν τη συμπλοκή επενέβησαν για να τους χωρίσουν και τότε οι δύο 17χρονοι μπόρεσαν να ξεφύγουν μπαίνοντας σε καφετέρια. Εκεί ο 17χρονος διαπίστωσε ότι φέρει τραύματα στα πόδια και στην πλάτη και ότι αιμορραγεί και κατόπιν μετέβη με το φίλο του στο νοσοκομείο.

Από την έρευνα ταυτοποιήθηκε για την επίθεση ένας 18χρονος που αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από τους δύο 17χρονους ως το άτομο που ξεκίνησε τον καυγά, ρίχνοντας την πρώτη μπουνιά. Τα θύματα δεν ήταν σε θέση να καταθέσουν ποιος από όλους τους δράστες έφερε το μαχαίρι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter