Σύλληψη Εύας Καϊλή: Δεν έχει κληθεί για ανάκριση κάποιος από τους συνεργάτες της

Σύλληψη Εύας Καϊλή: Δεν έχει κληθεί για ανάκριση κάποιος από τους συνεργάτες της

Kανένας από τους πέντε διαπιστευμένους συνεργάτες της Eύας Καϊλή στη βελγική πρωτεύουσα δεν έχει κληθεί για κατάθεση ή ανάκριση από τις Αρχές, όπως προκύπτει από όσα υποστήριξε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ διαπιστευμένος συνεργάτης της ευρωβουλεύτριας στις Βρυξέλλες,

Υπενθυμίζεται πως ώρα με την ώρα προκύπτουν νέα στοιχεία για την υπόθεση της σύλληψης της Εύας Καΐλή και την έρευνα για χρηματισμό από το Κατάρ, ενώ έχει ήδη διαγραφεί από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και από τους Ευρωσοσιαλιστές.

Το Γαλλικό Πρακτορείο και η Deutsche Welle αναφέρουν ότι η κ. Καϊλή συνελήφθη από τις βελγικές αρχές στο πλαίσιο έρευνας για δωροδοκία ευρωβουλευτών και ανακρίνεται παρουσία του δικηγόρου της.

Διαβάστε επίσης: Τσάντες με χρήματα εντόπισαν οι αρχές στο σπίτι της Καϊλή – Ποιοι άλλοι εμπλέκονται

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τις οποίες επικαλούνται βελγικά μέσα, οι αρχές προχώρησαν σήμερα και στη σύλληψη του πατέρα της ευρωβουλεύτριας. Συγκεκριμένα, τα βελγικά ΜΜΕ αναφέρουν πως εκτός από τις σακούλες με τα χρήματα που εντοπίστηκαν στην οικία της κ. Καΐλή, βρέθηκε και ένας χαρτοφύλακας με χρήματα στην κατοχή του πατέρα της ο οποίος, φέρεται να βρίσκεται στο μικροσκόπιο των αρχών.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να έχει σφραγιστεί το γραφείο της, ενώ παράλληλα τα κινητά της τηλέφωνα όπως και οι υπολογιστές που χρησιμοποιούσε ερευνώνται από τις αρχές.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter