Συλλυπητήρια Τσίπρα για τον θάνατο Χριστόφια

Συλλυπητήρια Τσίπρα για τον θάνατο Χριστόφια

«Με θλίψη αποχαιρετούμε τον Δημήτρη Χριστόφια, έναν γνήσιο ηγέτη του Κυπριακού λαού, έναν μεγάλο αγωνιστή της Αριστεράς, πάντοτε μπροστάρη στους κοινωνικούς αγώνες και ιδιαίτερα στον αγώνα για την επανένωση της Κύπρου και την ειρηνική συμβίωση όλου του Κυπριακού λαού», έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας στο Twitter, για τον θάνατο του πρώην προέδρου της Κύπρου.

«Το σπουδαίο έργο του θα μείνει παρακαταθήκη για το μέλλον. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του», καταλήγει ο πρωθυπουργός.

_x000D_
_x000D_

Συλλυπητήρια Παυλόπουλου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τη σύζυγο του εκλιπόντος πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κα Έλση Χριστόφια, στην οποία εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για τον θάνατο του Δημήτρη Χριστόφια.

«Η πορεία του Δημήτρη Χριστόφια ήταν καθοριστική στη νεότερη ιστορία της Κύπρου. Ως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας συνεργάστηκε αρμονικά με όλους τους Έλληνες πρωθυπουργούς και υπηρέτησε τις ελληνοκυπριακές σχέσεις. Στην οικογένειά του και το ΑΚΕΛ τα θερμά μου συλλυπητήρια», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

_x000D_
_x000D_

«Ο Δημήτρης Χριστόφιας ήταν άξιος ηγέτης. Μας έδειξε ότι η Αριστερά πρέπει να διεκδικεί τη διακυβέρνηση, να κάνει συμμαχίες και να βάζει τα χέρια της στη φωτιά για να λύνει τα προβλήματα του λαού. Θα τον θυμόμαστε πάντα», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς.

 Δραγασάκης: Ο Δημήτρης Χριστόφιας είχε ξεχωριστό ρόλο στην ιστορία της Κύπρου και της Αριστεράς

«Ο Δ. Χριστόφιας είχε ξεχωριστό ρόλο στην ιστορία της Κύπρου και της Αριστεράς. Ως Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ και ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας αγωνίστηκε για δίκαιη, βιώσιμη και λειτουργική λύση με γνώμονα τα πραγματικά συμφέροντα του κυπριακού λαού. Συλλυπητήρια στο ΑΚΕΛ και την οικογένειά του», αναφέρει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης.

_x000D_
_x000D_

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter