Συλλυπητήρια Τσίπρα στην οικογένεια του Τούρκου που σκοτώθηκε στην Κω

Συλλυπητήρια Τσίπρα στην οικογένεια του Τούρκου που σκοτώθηκε στην Κω

Τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Σινάν Κούρτογλου, που έχασε τη ζωή του στο σεισμό στην Κω, εκφράζει ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στο twitter.

«Μοιραζόμαστε τις χαρές και τις λύπες. Ο σεβασμός, η αλληλεγγύη, η φιλία των λαών μας στις δύσκολες στιγμές, δείχνουν το δρόμο για το μέλλον», έγραψε ο πρωθυπουργός. 

Αναλυτικά, ο Αλ. Τσίπρας αναφέρει στις δύο αναρτήσεις του:

«Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του Σινάν Κούρτογλου, του νέου που έχασε άδικα τη ζωή του κατά τη διάρκεια του σεισμού στην Κω. Μοιραζόμαστε τις χαρές και τις λύπες. Ο σεβασμός, η αλληλεγγύη, η φιλία των λαών μας στις δύσκολες στιγμές, δείχνουν το δρόμο για το μέλλον».

Επισημαίνεται ότι τα tweets του Έλληνα πρωθυπουργού (και στον διεθνή λογαριασμό του στο twitter) ήρθαν ως ανταπόκριση σε αντίστοιχες δηλώσεις που έκανε το Σάββατο ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ: «Οι πόνοι και οι χαρές είναι κοινές με τους γείτονές μας. Η γειτονία επιβάλλει να μοιράζεσαι τον πόνο του γείτονά σου. Και στον ελληνικό λαό ευχόμαστε ‘περαστικά’. Απευθύνουμε με την αφορμή αυτή τους χαιρετισμούς μας στους διοικούντες του».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter