«Συμβουλές» Μεϊμαράκη προς ΟΝΝΕΔίτες: «Είστε οι πιο προοδευτικοί νέοι, μην αφήσετε την Αριστερά να το καπηλευτεί»!

«Συμβουλές» Μεϊμαράκη προς ΟΝΝΕΔίτες: «Είστε οι πιο προοδευτικοί νέοι, μην αφήσετε την Αριστερά να το καπηλευτεί»!

«Μια φορά ΟΝΝΕΔίτης για πάντα ΟΝΝΕΔίτης. Για μας τους ΟΝΝΕΔίτες ισχύει ότι τα πάντα με αγώνες κατακτώνται» είπε μιλώντας στο συνέδριο της νεολαίας της ΝΔ,  ο πρώην πρόεδρος της παράταξης και ευρωβουλευτής Βαγγέλης Μεϊμαράκης και πρόσθεσε «όσο αγωνίζεστε τόσο θα κερδίζετε και θα προσθέτετε αξία για το μέλλον σας».

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κάλεσε την ΟΝΝΕΔ να προσαρμόζεται και να ανανεώνεται. 

Δεν παρέλειψε δε να προσθέσει και το βαρύγδουπο… ότι  «είμαστε βαθύτατα προοδευτικοί άνθρωποι. Οι Νεοδημοκράτες είναι βαθύτατα προοδευτικοί άνθρωποι. Οι ΟΝΝΕΔίτες είναι οι πιο προοδευτικοί νέοι και να μην αφήσετε την Αριστερά να το καπηλευτεί»! 

Μάλλον θα έχουν περάσει πολλά χρόνια από την εποχή που και ο ίδιος ήταν πρόεδρος στην ΟΝΝΕΔ και θα έχει ξεχάσει τους Κενταύρους και τους Ρέιντζερς, τις ομάδες τραμπούκων που είχαν ιδρύσει προηγούμενες δεκαετίες στην παράταξη, ή τον Καλαμπόκα, αρχιοΝΝΕΔίτη της Πάτρας, δολοφόνο του αγωνιστή καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα, και εν γένει τη στάση της νεολαίας της ΝΔ ενάντια σε κάθε αγωνιστική ανάταση των νέων, φοιτητών και μαθητών, καθότι οι ΟΝΝΕΔίτες φημίζονταν ως νεολαιίστικη δύναμη… αδράνειας και σεβασμού της καθεστηκυίας τάξης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter