Συμφωνία Αναστασιάδη – Ακιντζί στη λήψη μέτρων για τον κορονοϊό

Συμφωνία Αναστασιάδη – Ακιντζί στη λήψη μέτρων για τον κορονοϊό

O Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί συμφώνησαν σήμερα στην ανάγκη ενίσχυσης της συνεργασίας για λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για παροχή της μέγιστης δυνατής προστασίας.

Ο Αναστασιάδης παρακάθισε σε σύσκεψη της τεχνικής επιτροπής για την υγεία μαζί με τον Ακιντζί για συντονισμό για αντιμετώπιση του ιού. Στην συνάντηση συμμετείχαν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος και το μέλος του διπλωματικού γραφείου του ΠτΔ, Παντελής Παντελίδης.

Από τουρκοκυπριακής πλευράς συμμετείχαν ο εκπρόσωπος του Μουσταφά Ακιντζί, Μπαρίς Μπουρτζιού και η Μελτέμ Ονουργκάν Καμανί, συντονίστρια των τεχνικών επιτροπών της τ/κ πλευράς.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης δήλωσε μετά τη συνάντηση, «Την ίδια ώρα το ηθικό δίδαγμα από αυτό είναι ότι παρά τις διαφορές που μπορεί να έχουμε ή και τις διαφορετικές απόψεις σε αριθμό θεμάτων, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τους κινδύνους ή τα γεγονότα, για τα οποία δεν μετράει ποιος είναι ο δυνατός ή ο αδύναμος, και μας ωθούν να ενώσουμε δυνάμεις και να δράσουμε μαζί». 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter