Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Συμφωνία Ιταλίας – Λιβύης για την παράτυπη μετανάστευση

Συμφωνία κατά της παράτυπης μετανάστευσης, με μέτρα ενάντια σε διακινητές και λαθρεμπόρους και υπέρ της ενίσχυσης φύλαξης των συνόρων υπέγραψαν απόψε στην Ρώμη ο Ιταλός πρωθυπουργός Πάολο Τζεντιλόνι και ο πρωθυπουργός της Λιβύης Φάγεζ αλ Σαράτζ.

«Σήμερα είναι μια ιδιαίτερα σημαντική ημέρα για τις σχέσεις των δυο χωρών μας. Κατά την διάρκεια όλης της τελευταίας περιόδου η Ιταλία συνεργάσθηκε για την σταθερότητα της Λιβύης και το έπραξε με συγκεκριμένες δεσμεύσεις», τόνισε ο Ιταλός πρωθυπουργός.

«Κάνουμε ένα ακόμη σημαντικό βήμα, διότι η συνεργασία αυτή με την Λιβύη ενισχύεται ακόμη περισσότερο, ενώ, παράλληλα, η χώρα μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την πάταξη της διακίνησης ανθρώπων και για την καταπολέμηση της παράτυπης μετανάστευσης», πρόσθεσε ο Τζεντιλόνι.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.