Συμφωνία Σαββίδη – Super League, αντιδρά ο Ολυμπιακός

Συμφωνία Σαββίδη – Super League, αντιδρά ο Ολυμπιακός

Αντιπροσωπεία της Super League συναντήθηκε με τον Ιβάν Σαββίδη στο περιθώριο του χθεσινού αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να δοθούν στον συνεταιρισμό για την χορηγία του πρωταθλήματος, 5 εκατ. ευρώ για τις περιόδους 2017-18 και 2018-19 συν 1 εκατ. ευρώ για την τρέχουσα περίοδο.

Ο χορηγός του πρωταθλήματος θα είναι η ΣΟΥΡΩΤΗ Α.Ε. και όχι η Dimera, όπως είχε αποφασιστεί τον περασμένο Οκτώβριο.

Στην συνάντηση με τον Σαββίδη ήταν ο πρόεδρος της Λίγκας Γιώργος Στράτος και οι Γιώργος Σπανός, Φώτης Κωστούλας, Γιώργος Μποροβήλος, Αλέξης Κούγιας, Βασίλης Γκαγκάτσης. Η διαρροή της συμφωνίας προκάλεσε την αντίδραση του Ολυμπιακού που έκανε λόγο για γελοιότητες, μυθεύματα και επικοινωνιακά τρικ.

«Ας αφήσει ο κύριος Σαββίδης τα επικοινωνιακά τρικ και τις πληρωμές με τα… λόγια από τη Λίγκα μέχρι τη… FIFA και ας πληρώσει αυτά που ήδη χρωστάει στον Συνεταιρισμό και δεν τα πληρώνει εδώ και μήνες. Ας πληρώσει και την επόμενη χρονιά όπως προβλέπεται από τα συμφωνηθέντα και αν θέλει και επέκταση της συμφωνίας, αυτό θα συζητηθεί στο συμβούλιο της Λίγκας και πουθενά αλλού. Αρκετά πια με τις γελοιότητες», είναι η θέση των πρωταθλητών στις πληροφορίες για συμφωνία του συνεταιρισμού με τον Σαββίδη. Το θέμα έτσι κι αλλιώς θα τεθεί στο ΔΣ της Super League κι αυτό θα αποφασίσει αν θα ζητηθεί από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όλο το ποσό (2,25 εκατ. ευρώ) για την φετινή σεζόν ή αν η συμφωνία θα ισχύσει για τα επόμενα δύο χρόνια.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter