Συμφωνία των Πρεσπών: Σήμερα θα μιλήσει ο πρωθυπουργός – Αύριο στις 14.30 η ψηφοφορία – Δείτε LIVE τη συζήτηση

Συμφωνία των Πρεσπών: Σήμερα θα μιλήσει ο πρωθυπουργός – Αύριο στις 14.30 η ψηφοφορία – Δείτε LIVE τη συζήτηση

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Αλ. Τσίπρας θα μιλήσει σήμερα στην Ολομέλεια κατά τη συζήτηση της Συμφωνίας των Πρεσπών, η οποία και θα κυρωθεί στις 14:30 το μεσημέρι της Παρασκευής.

Την ομόφωνη απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων μετέφερε στο Σώμα ο προεδρεύων της Ολομέλειας, Σπ. Λυκούδης. Όπως είπε, η σημερινή συζήτηση της Συμφωνίας των Πρεσπών θα συνεχιστεί έως τις 01:30 μετά τα μεσάνυχτα και θα συνεχιστεί το πρωί της Παρασκευής.

Σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων, η ψηφοφορία αναμένεται να αρχίσει το μεσημέρι της Παρασκευής και συγκεκριμένα στις 14:30 το μεσημέρι.

Σήμερα θα μιλήσει ο πρωθυπουργός

Κατά τις πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει σήμερα αμέσως μετά την τοποθέτηση του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ δεν αποκλείεται να κλείσει και τη συζήτηση αύριο λίγο πριν την εκκίνηση της ψηφοφορίας.

«Δεν έχουμε καμία πίεση»

Ο Ν. Βούτσης επισήμανε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ότι η δέσμευση για άπλετο χρόνο συζήτησης θα υλοποιηθεί στο ακέραιο, ξεκαθαρίζοντας προς πάσα κατεύθυνση ότι «δεν έχουμε κανενός είδους πίεση εξωτερική για το πότε θα τελειώσουμε».

Ο πρόεδρος της Βουλής σημείωσε ότι δεν θα υπάρχει σειρά στις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών και συμπλήρωσε πως η ψηφοφορία θα γίνει δια εκφωνήσεως του καταλόγου των βουλευτών. 

Παρακολουθείστε LIVE τη συζήτηση

_x000D_
_x000D_

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter