Σύμφωνο συνεργασίας Forthnet – ΔΕΗ

Σύμφωνο συνεργασίας Forthnet – ΔΕΗ

Η Forthnet και η ΔΕΗ ανακοινώνουν την υπογραφή συμφώνου συνεργασίας, με σκοπό τη διερεύνηση ανάπτυξης και προώθησης συνδυαστικών υπηρεσιών καθώς και ευρύτερων εμπορικών συνεργειών.

Η ΔΕΗ και η Forthnet θα συνεργαστούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα για να αναζητήσουν πιθανούς τρόπους ανάπτυξης και προώθησης νέων συνδυαστικών υπηρεσιών που θα καλύπτουν τις ανάγκες των ελληνικών νοικοκυριών σε ενέργεια, ψυχαγωγία και επικοινωνία.

Η συνεργασία θα είναι μη αποκλειστική και θα αφορά καταρχάς περιορισμένο αριθμό πελατών με στόχο την συνεκτίμηση της δυνατότητας κλιμάκωσης των συνεργειών στο νέο ανταγωνιστικό περιβάλλον της αγοράς ενέργειας αλλά και το ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον της αγοράς τηλεπικοινωνιών και συνδρομητικής τηλεόρασης.

Σχετικά με τη Forthnet

Η Forthnet είναι η εταιρία που έφερε το internet και τη συνδρομητική τηλεόραση στην Ελλάδα. Σήμερα αποτελεί το μεγαλύτερο πάροχο καινοτόμων υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στη χώρα. Με τη χρήση τεχνολογιών αιχμής και εκμεταλλευόμενη πλήρως την τεχνογνωσία των έμπειρων στελεχών της, η Forthnet προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας, ευρυζωνικού internet και τηλεοπτικού περιεχομένου υπό την εμπορικό σήμα “Nova”, σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και δημόσιους φορείς.

Σχετικά με τη ΔΕΗ

Η ΔΕΗ Α.Ε. είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, με θυγατρικές στα Βαλκάνια και πολύ-επίπεδες συνεργασίες με οικονομικούς και επιχειρηματικούς κολοσσούς σε παγκόσμιο επίπεδο. Η επιχείρηση εκσυγχρονίζεται και ταυτόχρονα επεκτείνει τις δραστηριότητές της με περαιτέρω επενδύσεις σε τομείς όπως οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και οι Ενεργειακές Υπηρεσίες. Όλα αυτά, παραμένοντας δίπλα στον πελάτη και προσφέροντας σύγχρονους τρόπους εξυπηρέτησης με ευέλικτα οικονομικά προγράμματα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter