Σύμη: Πώς παρουσίασαν τα βρετανικά ΜΜΕ τον θάνατο του παρουσιαστή του BBC

Σύμη: Πώς παρουσίασαν τα βρετανικά ΜΜΕ τον θάνατο του παρουσιαστή του BBC

Εκτενή αναφορά στην τραγική κατάληξη του θρίλερ της αναζήτησης του βρετανού παρουσιαστή του ΒΒC έχουν πολλά βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Όπως αναφέρει ο Guardian, «οι ελληνικές αρχές επιβεβαίωσαν ότι η σορός ενός άνδρα που πιστεύεται ότι είναι ο αγνοούμενος Βρετανός γιατρός Μάικλ Μόσλεϊ βρέθηκε στο νησί της Σύμης». «Βρέθηκε στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας», δήλωσε στον Guardian ο αντιδήμαρχος του νησιού Νικήτας Γκρίλλας. «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι είναι αυτός».

Όπως αναφέρει το βρετανικό ΜΜΕ, «ο εντοπισμός [της σορού] ήρθε την πέμπτη ημέρα μιας τεράστιας επιχείρησης σε αέρα, ξηρά και θάλασσα, που αναζητούσε ίχνη του τηλεοπτικού παρουσιαστή και γκουρού υγείας που έκανε δημοφιλή τη διαλείπουσα νηστεία και σχεδίασε τη δίαιτα 5:2».

To ΒΒC διέκοψε τη ροή του προγράμματός του μεταδίδοντας την είδηση του θανάτου του Μόσλεϊ. Σε διαδικτυακό ρεπορτάζ του αναφέρει πως «μια σορός βρέθηκε στο πλαίσιο ερευνών αναζήτησης του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού παρουσιαστή στο ελληνικό νησί της Σύμης.

Όπως σημειώνει, «η σορός – που δεν έχει ακόμη αναγνωριστεί επίσημα – βρέθηκε στην πλαγιά ενός λόφου κοντά στο beach bar της Αγίας Μαρίνας τα ξημερώματα της Κυριακής».

Το BBC αναφέρεται και στον δήμαρχο της Σύμης, Ελευθέριο Παπακαλοδούκα, ο οποίος δήλωσε πως η σορός βρέθηκε καθώς ομάδες διάσωσης ερευνούσαν την ακτογραμμή με κάμερες. Αστυνομική πηγή είπε στο BBC News ότι ο άτυχος βρετανός ήταν νεκρός «εδώ και αρκετές ημέρες».

Η Mirror σημειώνει μεταξύ άλλων: «Τραγικό εύρημα: Βρέθηκε σορός στις έρευνες για την εξαφάνιση του τηλεοπτικού γιατρού Μάικλ Μόσλεϊ σε δίκτυο σπηλαίων που ονομάζεται “Άβυσσος” σε ελληνικό νησί».

Η κορυφαία στη Βρετανία on line εφημερίδα, Daily Mail, καταγράφει με εκτενή ρεπορτάζ κάθε εξέλιξη της έρευνας.

«Βρέθηκε το πτώμα του Δρ Μάικλ Μόσλεϊ: Η αστυνομία έκανε την ανακάλυψη μετά από τεράστια έρευνα για τον γκουρού της υγείας της Mail που εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια περιπάτου στις διακοπές του στο ελληνικό νησί της Σύμης», γράφει σχετικά.

Διαβάστε επίσης 

Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – Τα 42 ονόματα και τα βιογραφικά τους

Αποχή, η απόχη του Μητσοτάκη

Ευρωεκλογές 2024 – Λιβάνιος: 178.588 επιστολικές ψήφοι – Στις 9 το βράδυ εκτίμηση αποτελεσμάτων και εδρών

Ευρωεκλογές 2024: Πότε θα γίνει η πρώτη εκτίμηση για τη νέα σύνθεση των πολιτικών ομάδων στο ευρωκοινοβούλιο

Αγιά: Με τρακτέρ οι αγρότες στις κάλπες – Αντιδρούν για τις αποζημιώσεις του Daniel

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter