Συμμορία τραμπούκων και νοσταλγών του ναζισμού τα μέλη της ΧΑ, λέει ο Δήμαρχος Κερατσινίου για τα επεισόδια στη δίκη

Συμμορία τραμπούκων και νοσταλγών του ναζισμού τα μέλη της ΧΑ, λέει ο Δήμαρχος Κερατσινίου για τα επεισόδια στη δίκη

Καταδίκασε την επίθεση και τις ύβρεις των μελών της Χρυσής Αυγής προς τα θύματά της και τους οικείους τους, στη δίκη της οργάνωσης, την Τρίτη, ο δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Χρήστος Βρεττάκος κι έκανε λόγο για «ευθεία επίθεση προς τους δημοκρατικούς θεσμούς, την ελευθερία και τη δικαιοσύνη».

Ο κ. Βρεττάκος, αναφερόμενος στην τωρινή κατάσταση και 3,5 χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, κάνει λόγο για «συμμορία τραμπούκων και νοσταλγών του ναζισμού», η οποία κυκλοφορεί στους δρόμους της πόλης και συνεχίζει να προκαλεί, αλλά και να προσβάλλει τη μνήμη του ίδιου του Παύλου Φύσσα και των ανθρώπων του.

«Να ξέρουν, όμως καλά, όσοι θέλουν να επιβάλλουν το μίσος και τον φόβο στην κοινωνία μας, πως οι γειτονιές του Παύλου, εμπνεόμενες από την ιστορία και τους αγώνες τους, θα ξαναδώσουν ηχηρή απάντηση στον ρατσισμό και την ξενοφοβία. Να γνωρίζουν επίσης καλά οι ίδιοι, πως ο Παύλος Φύσσας βρίσκεται στην καρδιά και τη μνήμη κάθε ελεύθερου ανθρώπου. Θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους τον αγώνα για να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και να ορθωθεί δημοκρατικό φράγμα απέναντι στη Χρυσή Αυγή», κατέληξε ο δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter