Συμπλοκές προσφύγων στη δομή της Αλεξάνδρειας Ημαθίας – Τρεις τραυματίες (video)

Συμπλοκές προσφύγων στη δομή της Αλεξάνδρειας Ημαθίας – Τρεις τραυματίες (video)

Ο ένας εκ των τριών τραυματιών έφερε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην οσφυϊκή περιοχή και χρειάστηκε οι γιατροί να το ράψουν.

Το ερώτημα που τίθεται είναι: Τι άλλαξε στην ήρεμη αυτή δομή φιλοξενίας προσφύγων ώστε καθημερινά να δημιουργούνται διάφορα επεισόδια; Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την διαδικασία αποσυμφόρησης των νησιών μας, μεταφέρθηκαν πρόσφυγες διαφόρων εθνοτήτων και στη δομή φιλοξενίας της Αλεξάνδρειας, στην οποία μέχρι πριν από λίγο κυριαρχούσε το συριακό στοιχείο. Για μερικούς από τους νεοφερθέντες, απ΄ ότι φαίνεται, ο αλτρουισμός είναι μια παντελώς άγνωστη έννοια.

Εχθές λοιπόν το βράδυ και λίγο πριν από τα μεσάνυχτα έγινε συμπλοκή μεταξύ εκατό ατόμων περίπου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις πρόσφυγες Συριακής υπηκοότητας δύο 21χρονοι και ένας 18χρονος. Στη δομή αμέσως κατέφθασαν αστυνομικές δυνάμεις όπου και διαπίστωσαν ότι το επεισόδιο είχε λήξει. Απολογισμός της συμπλοκής τρείς τραυματίες ο ένας με τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο και οι άλλοι δύο με μώλωπες. Ο πρώτος τραυματίας παρέμεινε στο νοσοκομείο της Βέροιας για προληπτικούς λόγους, ενώ οι άλλοι δύο αφού έλαβαν τις πρώτες βοήθειες στο Κ.Υ. Αλεξάνδρειας επέστρεψαν στην δομή φιλοξενίας.

Πηγή: emvolos.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter