Συναγερμός από την μαφιόζικη εκτέλεση νονού της νύχτας στους Αγίους Αναργύρους (Photos)

Συναγερμός από την μαφιόζικη εκτέλεση νονού της νύχτας στους Αγίους Αναργύρους (Photos)

Νέος συναγερμός στην ΕΛΑΣ για την δράση των νονών της νύχτας μετά την χθεσινή εκτέλεση με κινηματογραφικό τρόπο στους Αγίους Αναργύρους. Η χθεσινή εκτέλεση είναι σχεδόν πιστό “αντίγραφο” της εκτέλεσης του Στεφανάκου. Το θύμα εκτελέστηκε με 8 σφαίρες μέσα στο αυτοκίνητό του. 

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του documentonews.gr, ο άνδρας μόλις έβγαινε από το αυτοκίνητό του -μάρκας Smart- στη συμβολή των οδών Πεισιστράτου και Τριπόλεως στους Αγίους Αναργύρους όταν δέχτηκε τα πυρά – από βαρύ οπλισμό – από δύο αγνώστους που περνούσαν από το σημείο (πιθανότατα με μοτοσικλέτα).

Ο άνδρας βρέθηκε πυροβολημένος μέσα στο αυτοκίνητο του και μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος με ασθενοφόρο, στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο. Μάλιστα όταν τον περισυνέλεξαν οι τραυματιοφορείς για να τον μεταφέρουν στο ασθενοφόρο, ο άνδρας είχε τις αισθήσεις του, στη συνέχεια ωστόσο κατέληξε στο νοσοκομείο..

Από την μέχρι στιγμής έρευνα έχουν βρεθεί στο τόπο του εγκλήματος δέκα κάλυκες από όπλο των 7,62 χιλιοστών, πιθανόν καλάσνικοφ, ενώ το θύμα έχει δεχθεί τουλάχιστον οκτώ σφαίρες

Φωτογραφία από το αυτοκίνητο μάρκας Smart, μέσα στο οποίο βρέθηκε ο άνδρας

Οι αξιωματικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, εξετάζουν ως πιθανότερο κίνητρο το ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων της νύχτας και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου.

Το θύμα ήταν στέλεχος αντίπαλης ομάδας με αυτή του Βασίλη Στεφανάκου, ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από λίγο καιρό στο Χαϊδάρι, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ενδείξεις που να συνδέουν τις δύο υποθέσεις.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το σημείο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter