Συναγερμός για τα υπαίθρια πάρτι μετά τα περιστατικά σε Βόλο, Αγία Παρασκευή και Κηφισιά

Συναγερμός για τα υπαίθρια πάρτι μετά τα περιστατικά σε Βόλο, Αγία Παρασκευή και Κηφισιά

Μπορεί η καραντίνα να αποτελεί παρελθόν, ωστόσο τα αυτοσχέδια πάρτι σε Αγία Παρασκευή στην Αθήνα και στη συνοικία Παλαιών στον Βόλο έχουν σημάνει συναγερμό στις αρμόδιες Αρχές.

Η αρχή έγινε στο Βόλο και μάλιστα το πρώτο βράδυ μετά την άρση των μέτρων όπου αρκετοί κάτοικοι του Βόλου αποφάσισαν να το ρίξουν έξω, όπως μεταδίδει το thenewspaper.gr. Παρατηρήθηκε λοιπόν, συνωστισμός στα στενά της συνοικίας των Παλαιών, σε εγκαίνια μαγαζιού που έφτιαχνε κοκτέιλ σε… take away μορφή.

Ο κορονοϊός δε στάθηκε εμπόδιο για δεκάδες Βολιώτες ώστε να απολαύσουν τη βραδιά μαζί με την παρέα τους και με το ποτό τους στο χέρι.



Το δικό τους πάρτι ωστόσο, έστησαν και το βράδυ της Τρίτης περίπου 300 νεαροί που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Αγίου Ιωάννου με μπύρες και μουσική με αποτέλεσμα όχι μόνο να παρέμβει η αστυνομία αλλά ολόκληρη διμοιρία των ΜΑΤ με αποτέλεσμα να προκληθούν επεισόδια.



Πάρτι έστησαν και στην Κηφισιά όπου μπαρ άνοιξε και σέρβιρε ποτά take away σε νέους που θέλησαν να γιορτάσουν το τέλος της καραντίνας. Ωστόσο, ο συγχρωτισμός ήταν αναπόφευκτος με αποτέλεσμα να σπεύσει στο σημείο η αστυνομία όπου έβαλε λουκέτο στο μαγαζί.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς ξεκαθάρισε πάντως πως «το take away αφορά σε καφέ και επιβάλλει ό,τι λέει η άδειά τους. Take away σε ποτά και άτυπα πάρτι και συγχρωτισμός απαγορεύονται» συμπληρώνοντας πως προβλέπονται ποινικές και διοικητικές κυρώσεις σε περίπτωση που παραβιάζονται τα μέτρα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter