Περιστέρι: Τουλάχιστον 28 κρούσματα κορονοϊού σε κλινική – Τι λέει ο διευθυντής στο documentonews.gr

Περιστέρι: Τουλάχιστον 28 κρούσματα κορονοϊού σε κλινική – Τι λέει ο διευθυντής στο documentonews.gr

Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκε κλινική στο Περιστέρι όπου εντοπίστηκαν αρκετά κρούσματα κορονοϊου.

Ειδικότερα, αφορά κλινική στο Περιστέρι όπου, αρχικά, ένας ασθενής βρέθηκε θετικός στη νόσο. Επί τόπου έσπευσε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για να προβεί στις απαραίτητες διαδικασίες. Στο σημείο μετέβησαν, επίσης, ο λοιμωξιολόγος, Σωτήρης Τσιόδρας, και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, όπου συμμετείχαν σε σύσκεψη για το θέμα. 

«Αφορά πάνω από ένα άτομα. Είναι και από το προσωπικό και νοσηλευόμενοι», τονίζει στο documentonews.gr ο διευθυντής της κλινικής. 

Η κλινική η οποία απασχολεί τουλάχιστον 100 εργαζομένους, αμέσως τέθηκε σε κατάσταση συναγερμού. Όπως τόνισε ο διευθυντής της κλινικής στο documentonews.gr «τέθηκαν περιοριστικά μέτρα και έπαυσαν τα εξιτήρια». Διευκρίνισε δε πως στην κλινική οι νοσηλευόμενοι είναι μόλις έξι άτομα.

Όπως ανακοίνωσε λίγο αργότερα, ο Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την επίσημη ενημέρωση, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα είναι 28. 13 αφορούν τρόφιμους, 11 εργαζομένους και 4 ήταν αυτά για τα οποία σήμανε συναγερμός. Όπως πρόσθεσε, έως το βράδυ αναμένεται να ελεγχθούν άλλα 45 δείγματα.

Επισήμανε δε πως οι υπεύθυνοι θα ελεγχθούν.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter