Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Συναγερμός στην αντιτρομοκρατική: Απειλή για δηλητηριασμένα προϊόντα στα ράφια

Στο "κόκκινο" η αντιτρομοκρατική, έπειτα από δημοσίευση προειδοποιητικού μηνύματος οργάνωσης με τίτλο "Πράσινη Νέμεσις - Πράξη 2η".

Το μήνυμα, που στάλθηκε χθες σε διάφορα ηλεκτρονικά μέσα, ανέφερε -παραθέτοντας και φωτογραφίες- ότι η οργάνωση, δηλητηρίασε προϊόντα των πολυεθνικών Coca Cola, Nestle, Unilever και ΔΕΛΤΑ και πρόκειται να τα επανατοποθετήσει στα ράφια μεγάλων super market σε όλη την Αττική.

Περιγράφοντας την διαδικασία, οι δράστες αναφέρουν: "Προϊόντα των μεγαλοεταιρειών Coca Cola, Nestle, Unilever και ΔΕΛΤΑ (αναλυτικότερα αναφέρονται παρακάτω) έχουν δηλητηριαστεί με χλωρίνη και υδροχλωρικό οξύ. Για ένα διάστημα, το οποίο δε θα αποκαλύψουμε καθώς δε θέλουμε να αποσυρθούν μερικώς οι παρτίδες που κυκλοφορούν, απαλλοτριώσαμε από γνωστές αλυσίδες super market σε όλη την Αττική τα προϊόντα αυτά".

Και συνεχίζουν ότι τα δηλητηριασμένα προϊόντα και συγκεκριμένα:

-12 σάλτσες για Ceasar σαλάτες της Hellmans (Unilever)

-23 συσκευασίες σάλτσα ντομάτας Pummaro ''Κλασσική'' (Unilever)

-11 συσκευασίες σάλτσα ντομάτας Pummaro ''Πιο συμπυκνωμένη'' (Unilever)

-35 συσκευασίες ''Φρέσκο γάλα'' της ΔΕΛΤΑ

-12 μπουκάλια Nestea ροδάκινο, της Nestle

-10 μπουκάλια Nestea λεμόνι, της Nestle

-29 μπουκάλια Coca Cola Light

Θα επανατοποθετηθούν στα ράφια ξεκινήσει 3 μέρες ακριβώς μετά την αποστολή του συγκεκριμένου μηνύματος (δηλαδή θα ξεκινήσει από τις 22/12/2016) και θα διαρκέσει ακριβώς 2 εβδομάδες (μέχρι τις 5/1/2017).

Μετά την προειδοποίηση οι έρευνες για τις σοβαρότατες απειλές ανατέθηκαν στην Αντιτρομοκρατική, ενώ για το θέμα ενημερώθηκαν από την ΕΛΑΣ, ο ΕΦΕΤ, καθώς και οι εταιρείες που αναφέρονται στο κείμενο.

Σημειώνεται ότι ανάλογη απειλή, με τον ίδιο τρόπο, είχε υπάρξει και το 2013.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.