Συναγερμός στο Άμστερνταμ – Αστυνομικοί άνοιξαν πυρ κατά άνδρα που κρατούσε μαχαίρι (Video)

Συναγερμός στο Άμστερνταμ – Αστυνομικοί άνοιξαν πυρ κατά άνδρα που κρατούσε μαχαίρι (Video)

Η ολλανδική αστυνομία πυροβόλησε σήμερα εναντίον ενός άνδρα που ήταν οπλισμένος με ένα μαχαίρι στο αεροδρόμιο Άμστερνταμ- Σχίπχολ όπου η κατάσταση βρίσκεται πλέον υπό πλήρη έλεγχο, επισήμαναν οι αρχές στο Twitter.

Ένας άνδρας βρέθηκε στο στόχαστρο της «αστυνομίας στο Σχίπχολ αφού διατύπωσε απειλές με ένα μαχαίρι. Η κατάσταση τελεί υπό έλεγχο» ήταν το μήνυμα της αστυνομίας, όπου προστίθετο ότι ο ύποπτος «ακινητοποιήθηκε, συνελήφθη και απομακρύνθηκε».

Το Schiphol Plaza, η τεράστια αίθουσα στην είσοδο του αεροδρομίου όπου λειτουργεί και εμπορικό κέντρο, εκκενώθηκε, επισήμανε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Τομ Γκέμανς, ο υπεύθυνος επικοινωνίας. Η πρόσβαση στους επιβάτες επετράπη γύρω στις 17.30 τοπική ώρα (18.30 ώρα Ελλάδας).

«Η αστυνομία παραμένει αναπτυγμένη σε ένα μικρό τμήμα του αεροδρομίου» διευκρίνισε το αεροδρόμιο στον λογαριασμό της στο Twitter. «Δεν καταγράφηκε κανένα πρόβλημα στα δρομολόγια των αεροσκαφών λόγω του περιστατικού».

Η κυκλοφορία των τρένων προς και από το Σχίπχολ διακόπηκε για προληπτικούς λόγους. Όμως αυτοί οι «περιορισμοί ήρθησαν» έγινε γνωστό από τη σιδηροδρομική εταιρεία NS στον ιστότοπό της. «Οι καθυστερήσεις μειώθηκαν. Τα δρομολόγια εκτελούνται κανονικά από τις 17.30» τοπική ώρα.

https://twitter.com/2delavega2000/status/941704664126558209

https://twitter.com/mlohnen/status/941703916206657536

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter