Συναγερμός στο Ισραήλ: Επιθέσεις σε τρείς τοποθεσίες – Νεκρή μία 70χρονη και τουλάχιστον 17 τραυματίες (Photos-Video)

Συναγερμός στο Ισραήλ: Επιθέσεις σε τρείς τοποθεσίες – Νεκρή μία 70χρονη και τουλάχιστον 17 τραυματίες (Photos-Video)

Μία 70χρονη κατέληξε και τουλάχιστον 18 άτομα τραυματίστηκαν έπειτα από επίθεση κοντά στο Τελ Αβίβ στο Ισραήλ. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία πρόκειται για έναν δράστη ο οποίος πραγματοποίησε επιθέσεις σε τρεις τοποθεσίες.

Ο δράστης φαίνεται να είχε ξεκινήσει μαχαιρώνοντας την 70χρονη, κλέβοντας το αμάξι της και ύστερα με το συγκεκριμένο όχημα φέρεται να έπεσε επάνω σε πολίτες. Όταν συνετρίβη το αυτοκίνητο, ο δράστης να άλλαξε όχημα και προχώρησε, ακολουθώντας το ίδιο μοτίβο.

«Η γυναίκα έφθασε σε κρίσιμη κατάσταση αφού χτυπήθηκε και υπέκυψε στα τραύματά της παρά τις προσπάθειές μας για ανάνηψη», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο meir.

Η Jerusalem Post, κάνει λόγο για λόγο για έναν 40χρονο άνδρα που φέρεται να προέρχεται από την Χεβρώνα, ο οποίος συνελήφθη.

Το περιστατικό πιθανόν συνδέεται με την τρομοκρατία. Το «σοβαρό περιστατικό» ερευνάται, σύμφωνα με την ισραηλινή αστυνομία. «Μετά από ένα σοβαρό περιστατικό που εκτυλίσσεται στη Ραανάνα, οι αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται επί τόπου και οι συνθήκες εξετάζονται», έγραψε η ισραηλινή αστυνομία σε ανάρτησή της στο X, πρώην Twitter. «Το κοινό καλείται να παραμείνει σε επαγρύπνηση και να ακολουθεί τις οδηγίες της αστυνομίας».

Να σημειωθεί ότι το συμβάν καταγράφεται σε μία τεταμένη περίοδο για τη Μέση Ανατολή.

Δείτε επίσης: Συναγερμός στο Ισραήλ: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο πλήθος στη Ραανάνα – Αναφορές για τραυματίες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter