Συναγερμός στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα»: Σε καραντίνα το προσωπικό λόγω κρούσματος κορονoϊού

Συναγερμός στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα»: Σε καραντίνα το προσωπικό λόγω κρούσματος κορονoϊού

Συναγερμός έχει σημάνει από το πρωί στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» όταν ένας 70χρονος ασθενής που μετέβη το πρωί της Τρίτης στην εφημερία βρέθηκε θετικός στον κορονoϊό.

.

Ο ασθενής αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών όπου παρέμεινε για αρκετές ώρες. Εκεί ιατροί και εργαζόμενοι τον εξέτασαν χωρίς τις απαραίτητες προφυλάξεις. Στη συνέχεια και μετά από αρκετές ώρες μεταφέρθηκε σε πεντάκλινο θάλαμο προκειμένου να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα που παρουσίασε.

Τελικά, το μεσημέρι ένας εκ των γιατρών, όπως καταγγέλλουν εργαζόμενοι του Αλεξάνδρα, υποψιάστηκε ότι πιθανώς να πρόκειται για κορονοϊό. Έτσι απέστειλε δείγμα στο Ινστιτούτο Παστέρ προς έλεγχο.

Ο ασθενής περιφερόταν για αρκετή ώρα στους διαδρόμους και τους θαλάμους με αποτέλεσμα νοσηλευτές και ιατροί που ήρθαν σε επαφή μαζί του να βρίσκονται τώρα σε καραντίνα. Έτσι ένα μεγάλο μέρος του προσωπικού του νοσοκομείου βρίσκεται σε κατ’ οίκον απομόνωση.

Μετά την διαπίστωση πως πρόκειται για ένα ακόμα κρούσμα κορονοιού ο 70χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», το οποίο είναι «αναπληρωματικό» νοσοκομείο. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter