Παρίσι: Τέσσερις νεκροί μετά από επίθεση στο αρχηγείο της αστυνομίας- (Photos)

Παρίσι: Τέσσερις νεκροί μετά από επίθεση στο αρχηγείο της αστυνομίας-  (Photos)

Συναγερμός σήμανε σήμερα στο Παρίσι νωρίς το απόγευμα μετά από επίθεση με μαχαίρι μέσα στο αρχηγείο της αστυνομίας από έναν εργαζόμενο.

Από την επίθεση τέσσερις αστυνομικοί έχασαν τη ζωή τους ενώ μέχρι στιγμής, σύμφωνα με γαλλικά Μέσα ενημέρωσης, συγκεχυμένος παραμένει ο αριθμός των τραυματιών. 

Ο δράστης σκοτώθηκε από τις δυνάμεις της τάξης, όπως έγινε γνωστό συγκλίνουσες πηγές.

Οι αρχές εξετάζουν κυρίως το σενάριο μιας προσωπικής διένεξης να είναι η αιτία που ώθησε το δράστη να προβεί στην πράξη αυτή διευκρίνισαν οι πηγές αυτές. 

Ο δράστης, ο οποίος σκοτώθηκε μέσα στην εσωτερική αυλή του αρχηγείου της αστυνομίας, εργαζόταν στη Διεύθυνση Πληροφοριών.

Τη δικιά τους μαρτυρία καταθέτουν και εργαζόμενοι. «Ακούσαμε πυροβολισμούς. Στην αρχή δεν θεωρήσαμε ότι ήταν κάτι, όμως ένα άτομο που δούλευε εκεί μας είπε να μην πανικοβαλλόμαστε και να μείνουμε στο δωμάτιο, γιατί είχε γίνει δολοφονία» ανέφερε εργαζόμενη στο France 24.

Η περιοχή γύρω από το αρχηγείο, στο ιστορικό κέντρο του Παρισιού, έχει αποκλειστεί, ενώ στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας.

Ο υπουργός Εσωτερικών Κριστόφ Καστανέρ ανέβαλλε την επίσκεψή του στην Τουρκία μετά το περιστατικό και μεταβαίνει στο σημείο της επίθεσης. 



_x000D_
_x000D_

_x000D_
_x000D_

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter