Συναγερμός στο Παρίσι: Άνδρας κρατά δύο ομήρους

Συναγερμός στο Παρίσι: Άνδρας κρατά δύο ομήρους

Ένας άνδρας, που υποστηρίζει ότι είναι ένοπλος, κρατά ομήρους δύο ανθρώπους μέσα σε ένα μικρό κατάστημα στο κέντρο του Παρισιού και ζητά να τον φέρουν σε επαφή με την πρεσβεία του Ιράν για να μεταφέρει ένα μήνυμα στη γαλλική κυβέρνηση, όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές.

Η περιοχή όπου είναι σε εξέλιξη η κατάσταση ομηρίας, στο 10ο διαμέρισμα του Παρισιού, έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Άνδρες των ειδικών δυνάμεων και της πυροσβεστικής βρίσκονται επίσης επί τόπου.

Σύμφωνα με τον αξιωματικό της αστυνομίας Ιβ Λεφέμπρ, καταβάλλονται προσπάθειες για να ξεκινήσει μια διαπραγμάτευση με τον δράστη. Ο Λεφέμπρ τόνισε ότι το επεισόδιο αυτό δεν φαίνεται να σχετίζεται με τρομοκρατία.

Άλλη αστυνομική πηγή είπε ότι ο δράστης αρχικά χτύπησε ένα τρίτο πρόσωπο, που κατάφερε να διαφύγει. Ο άνδρας, που κρατά ένα όπλο το οποίο όμως μοιάζει ψεύτικο, έχει περιλούσει με πετρέλαιο τους δύο ομήρους, πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν προς το παρόν περισσότερες λεπτομέρειες για την ηλικία ή την εθνικότητα του δράστη. Η πηγή την οποία επικαλείται το πρακτορείο Reuters είπε ότι ζήτησε να τον φέρουν σε επαφή με την πρεσβεία του Ιράν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter