Συναγερμός στο Σύνταγμα: Ημίγυμνος με καραμπίνα και… κουβέρτα – μαξιλάρι μπροστά στη Βουλή (Video)

Συναγερμός στο Σύνταγμα: Ημίγυμνος με καραμπίνα και… κουβέρτα – μαξιλάρι μπροστά στη Βουλή (Video)

Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης η Αστυνομία καθώς ένας άνδρας, 37 ετών, εμφανίστηκε ημίγυμνος έξω από τη Βουλή κρατώντας καραμπίνα. Μάλιστα, είχε αναρτήσει πανό στο οποίο έγραφε το όνομά του, τη λέξη «πραξικόπημα» ενώ είχε μαζί του μαξιλάρι, κουβέρτα και… κεράκια.

Επί τόπου έσπευσαν δύο ομάδες της ΟΠΚΕ, η ΕΚΑΜ, ομάδες της ΔΙΑΣ αλλά και δύο διαπραγματευτές και ξεκίνησαν τις διαπραγματεύσεις με τον 37χρονο που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Για λόγους ασφαλείας απομακρύνθηκαν από το σημείο οι Εύζωνες, ενώ ο ευρύτερος χώρος αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Εν τέλει, περίπου 1,5 ώρα αργότερα, στις 04:40, οι αστυνομικοί με αλεξίσφαιρα και ασπίδες κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και ο δρόμος δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία περίπου στις 5 το πρωί.

 

Με… μαξιλάρι, κουβέρτα και «Βασιλιά Μίνωα»

Στο μεταξύ, ο 37χρονος εμφανίστηκε μπροστά στη Βουλή με καραμπίνα περασμένη στον λαιμό του και ταυτόχρονα κρατούσε μία… κουβέρτα, ένα μαξιλάρι τα οποία έστρωσε και ξάπλωσε. Μάλιστα, απέθεσε την καραμπίνα δίπλα του, έβαλε μουσική και άναψε και δύο ή τρία κεράκια τύπου ρεσώ. Κάπως έτσι έμεινε εκεί για περίπου δύο ώρες.

 

Μάλιστα άπλωσε και πανό που έγραφε «Βασιλιάς Μίνωας, πραξικόπημα».
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter