Συνάντηση Αλαφούζου – Πιεμπονγκσάντ για το μέλλον του Παναθηναϊκού

Συνάντηση Αλαφούζου – Πιεμπονγκσάντ για το μέλλον του Παναθηναϊκού

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Πάιροτζ Πιεμπονγκσάντ, που ξεκίνησε γύρω στις 11:30 και θα κρίνει πολλά για το μέλλον του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με τον sport-fm.gr, οι δύο πλευρές θα προσπαθήσουν να βρουν τη χρυσή τομή για να αλλάξουν χέρια οι «πράσινοι».

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ φέρεται να επιθυμεί να μπουν άμεσα μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου τα 27 εκατ. ευρώ που προτίθεται να βάλει η Pan Asia, ενώ ο Πιεμπονγκσάντ αναμένεται να ζητήσει έγγραφες εγγυήσεις πως η πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου θα επωμιστεί τα χρέη που της αναλογούν, περίπου 20 εκατ. ευρώ.

Εφόσον επιτευχθεί συμφωνία ή τουλάχιστον βρεθούν σημεία επαφής, η Pan Asia αναμένεται να προχωρήσει σε οικονομικό έλεγχο στην ΠΑΕ, που θα διαρκέσει περίπου έναν μήνα και αν επιβεβαιώσουν τα στοιχεία που τους έχουν δοθεί, τότε θα προχωρήσει η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Βέβαια ο Παναθηναϊκός «καίγεται» για ρευστό… χθες, οπότε δεν αποκλείεται να συζητηθεί το ενδεχόμενο να μπουν άμεσα κάποια χρήματα από την πλευρά των επενδυτών και αν το deal δεν ολοκληρωθεί να υπάρχει ρήτρα που θα πληρώσει ο νυν μεγαλομέτοχος.

Αν δεν προχωρήσουν οι επαφές με τον Πιεμπονγκσάντ, τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Σύμφωνα με την «Πράσινη», ο Γιάννης Αλαφούζος έχει στα υπόψη ένα plan b, που προβλέπει ένα πολύ «σφιχτό» μπάτζετ για τη νέα σεζόν και φυσικά αναζήτηση άλλου επενδυτή για την ΠΑΕ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter