Συνάντηση Βασιλειάδη – Χούμπελ: Πάνω από όλα προέχει η ασφάλεια

Συνάντηση Βασιλειάδη – Χούμπελ: Πάνω από όλα προέχει η ασφάλεια

Λίγο μετά τις 10:00 υποδέχτηκε στο γραφείο του, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης τον πρόεδρο της επιτροπής παρακολούθησης της FIFA, Χέμπερτ Χούμπελ.

Τα όσα διαδραματίστηκαν στην Τούμπα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ είναι στο επίκεντρο της συζήτησης, με τον εκπρόσωπο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας να ευχαριστεί δημόσια τον υφυπουργό για την πρωτοβουλία του να προσκαλέσει στην Αθήνα εκπροσώπους της FIFA. «Είμαστε εδώ για να συμβουλεύσουμε, όχι για να πάρουμε αποφάσεις. Εμάς μας ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο κι όχι η πολιτική» τόνισε με νόημα ο κ. Χούμπελ και στη συνέχεια έστειλε το δικό του μήνυμα όσον αφορά τα γεγονότα: «Πάνω από όλα προέχει η ασφάλεια» δήλωσε.

Από την πλευρά του, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, τον ευχαρίστησε που ήλθε στην Ελλάδα και τόνισε ότι η Πολιτεία, αλλά και η ΕΠΟ ζητούν την συμβολή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, προκειμένου να μπει ένα οριστικό τέλος σε ανάλογα φαινόμενα.

Μετά το σύντομο χαιρετισμό, οι εκπρόσωποι του Τύπου αποχώρησαν, προκειμένου οι κ. Βασιλειάδης, Χούμπελ, καθώς και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος, να συζητήσουν σχετικά με τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπενθυμίζεται, ότι στις 12:00 ο Χέμπερτ Χούμπελ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, στα γραφεία της ΕΠΟ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter