«Πιλοτικό πρόγραμμα»

Συνάντηση Γαβρόγλου – Ιερώνυμου για την αξιοποίηση της Εκκλησιαστικής περιουσίας

Η αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα, Παρασκευή, στο υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, μεταξύ του υπουργού, Κώστα Γαβρόγλου, του αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου Β', του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξη Χαρίτση, του γενικού γραμματέα Θρησκευμάτων, Γιώργου Καλαντζή και του πρωτοσύγκελου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, αρχιμανδρίτη Συμεών Βολιώτη.

Σύμφωνα με το υπουργείο, η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και το αντικείμενο της συζήτησης ήταν η διερεύνηση δυνατοτήτων συνεργασίας για την εκπόνηση ενός πιλοτικού προγράμματος μεταξύ Εκκλησίας και Πολιτείας, σχετικά με την δημιουργία των κατάλληλων προϋποθέσεων για την αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας προς όφελος της ελληνικής κοινωνίας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.