Συνάντηση Γεννηματά-Σημίτη: Κώστα, βάλε «πλάτη»

Συνάντηση Γεννηματά-Σημίτη: Κώστα, βάλε «πλάτη»

Να βάλει… «πλάτη» κάλεσε τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, μετά τις νέες εξελίξεις εσωστρέφειας που παρατηρήθηκαν στο κόμμα.

Στην συνάντηση που είχε σήμερα μαζί του στο γραφείο του κ. Σημίτη στη Βουλή, την οποία ζήτησε η κυρία Γεννηματά, αφενός του περιέγραψε τα όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες ημέρες στο ΠΑΣΟΚ, με αφορμή την επεισοδιακή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος το περασμένο Σάββατο και, αφετέρου, τον ενημέρωσε και επίσημα για την απόφασή της να πραγματοποιηθεί έκτακτο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, μετά το συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Και μπορεί η επίσημη αφορμή για τη συνάντηση αυτή να αφορά στις προγραμματισμένες συναντήσεις της Φώφης Γεννηματά με όλα τα πολιτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, στην πορεία προς το συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, με επιδίωξη την συγκρότηση ενιαίου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς, ωστόσο είναι προφανές ότι οι πρόσφατες αρνητικές εξελίξεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, δίνουν βαθύτερο νόημα ειδικά στην συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό.

Από την πλευρά του Κώστα Σημίτη, σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr, το όλο ζήτημα τέθηκε σε μία συναινετική βάση, με στόχο να υπάρξει ηρεμία και ενωτικές διαδικασίες στο κόμμα, προκειμένου να αποφευχθούν πρακτικές που διχάζουν την παράταξη. Εξάλλου, η στήριξη των πεπραγμένων του πρώην πρωθυπουργού από το ΠΑΣΟΚ, μετά την πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη προ μερικών εβδομάδων και την επίθεση που είχε δεχθεί από την κυβέρνηση, λέγεται ότι εκτιμήθηκε δεόντως… 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter